2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi dostum kitaplarını almak için giriş yaptım
-
@can-mavi hakkında hayırlısı. Kitap işi olmadı Rakip olduk artık bol şans ️
-
Forumda her zaman paylastigim sözden vazgeçmedim... Şahsi düşüncem söyleyebilirim ki Allah en çok hakeden 100 kişiye nasip etmiştir , kimseyi tanımam ama eminim ki o 100 arkadaş da birbirlerinden değerlidir... Allah yollarını açık eylesin , vatana millete hayırlı hizmet etmelerini nasip etsin inşallah , Allah a emanet olun
-
@butimar kardeşim maalesef kitap işi olmadı , ama eğer herhangi bir işte çalışmıyorsan kaymakamlık sınavına 1 ay kala, kaymakamlik sinavina yonelik istediğin 1 adet kitap (soru kitabı veya Konu anlatimi) benden sana hediye olsun kabul edersen
-
@can-mavi 107 de burda mıyız Başkan :))
-
Arkadaşlar bu süreçle alakalı söylemek istediğim şeyleri söyleyip bir daha foruma yazmayacağım:
- Sınava hazırlanırken istişare ettiğiniz akıl aldığınız alanında yetkin 1-2 kişi olsun başkasının sözlerine kulak asmayın.
- Asla ben bu görevi yapabilecek birisi değilim demeyin.
- Ders çalışırken bu konudan soru çıkmaz demeyin her yerden çıkar. Boşluk bırakmayın. Kitap + mevzuata sağlam çalışmak lazım.
- Prof, doçent de olsa sırf para için akıl veren adamlara tenezzül etmeyin. Yanına yaklaşmayın.
- İl, parti, vakıf, dernek fetişistliği yapmayın. Halkın içinden biri olun. Hiçbir kimseye tanıdıklarınızla yakın olduklarınızla hava atmayın, atanlara tenezzül etmeyin. Çok adam gördük boşta kaldılar.
- Bol bol çalışıp dua edin, Allah hiçbir emeği zayi etmez.
-
@mfurkantuna bir de birbirinizle çekişmeyip sadece çalışmaya motive olun. Kimse kimsenin önüne geçemez, ardında kalmaz tek yarıştığınız kişi kendiniz ve zaman olsun. Selamlarımla...
-
Bir zamanlar ne başlıktı burası be. Ümitköy kadar değerli iken şu an Pursaklar seviyesine geriledi. Mavişehir iken Harmandalı seviyesine geriledi.
-
@herhangibiri burdayı dostum ...
-
@can-mavi daha bana yarım altın sözün var unutma belki bu sefer olmadı ama bi gün olucak sıkma canını kal sağlıcakla
-
@herhangibiri ınsallah kardeşim :)) Allah haketmeyi nasip eylesin ...
-
@can-mavi hocam iman varsa imkan da vardır yılmayacağız azmedeceğiz selam ve dua ile
-
@fenecus aynen öyle kardeşim , inşallah Allah bize de nasip eder
-
@bolulu teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
-
@kuzeyinkızı rica ederim gec cevap vermiş olabilirim kusura bakmayin lütfen
-
@bolulu estağfurullah önemli değil verdiniz ya sorun yok
-
@kaymakamadaylıgı kardesim Selamun Aleyküm bir sonraki sınav tarihi hakkında bilgin var mı? Ne zaman olur sınav.
-
@can-mavi sağolasın dostum, ben bana da hayırlı gelir diye özellikle istemiştim. Hepsini tamamladım kitapların hamdolsun hazırım. 107 de görüşmek temennisiyle Allah’a emanet ol.
-
@butimar Tamamdır kardeşim , Allah yardımcın olsun o vakit
-
Kazanan tüm arkadaşları içten dileklerimle tebrik ediyorum biraz geç oldu ama bazı arkadaşların hikayeleri çok duygulandırdı yazmadan geçemedim özellikle kutluyorum onları. Ben mülakata kalamamıştım ama kendim kazanmışım gibi sevindim okuduğumda. Elenen, benim gibi mülakata kalamayan,gecesini gündüzüne katan,hakeden, gerçekten isteyen tüm arkadaşlara da Allah bir gün nasip eder inşallah...