2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Klasik teselli cümlelerini dinlemekten başka çaremiz yok .
Kazanan arkadaşlar da bizim durumumuzu kolay kolay anlayamaz onalarada sinirlenmenize gerek yok .
Bu işler böyledir . Nasipten öte köy yok -
Ben yine kalan oldum... Demiştim kalan için çok zor... Gidenlere selam olsun. Rabbim utandırmasın.
-
@karakalpaklı Helal olsun sana..Bu zihniyette olan ve gerçekten böyle düşünebilen tüm vatan sevdalılarının Allah yolunu açık etsin..
-
Yarın sabah 5.30 iş var akşam 5.30 a kadar çalış babam çalış ya nasip ya kısmet kader bigün bize de Güler inşallah Allah sağlık versin ne diyelim
-
Dostlar forumda gördüğüm kadarıyla çok değerli dostlar sınavı kazanmayı başarırken, bazı dostlarımızda maalesef bu süreçten buruk ayrıldı. Bizler önümüze her ne verilirse verilsin devletimize hizmetin büyüklüğüne küçüklüğüne bakmaksızın yerine getiririz. Önemli olan vatanın bütünlüğü ve beraberliğini sağlamaktır.
Sizler yaklaşık 7-8 aydır bu sürecin içerisindesiniz. Acıyı, sevinci, heyecanı hep birlikte yaşadınız. Onun için iş bu aşamada sizin adınıza olumsuz neticelenmiş ise birbirinizi üzecek, kıracak cümleler kullanmayın. Bugün kazanamayan birisi olarak, önümüzdeki sene sınavı kazanırsanız bu yıl kazananların yüzlerine bakacak kadar konuşmalarınızı özenle seçin.
Bir kapı kapanır, niceleri açılır.
https://www.tercihiniyap.net/haber/106-donem-kaymakam-adayligi-sinav-sonuclari-aciklandi
-
@enea var mi arkadaslar bir yolu
-
@enea yok be kardeşim
-
@herhangibiri senin de mi olmadi kardesim
-
Arkadaşlar benimki olmadı diyecek birşey yok devletimiz sağolsun. 2013 mezunuyum şimdiye kadar sadece ve sadece kaymakamlık için hazırlandım ki muhtemelen çoğunuz böyledir. Gel gör ki nasipten öte köy yok. Referanstı şuydu buydu hepsi ama hepsi vesile. Sonuçta 307 kişi elenmesi gerekiyordu. Hakkınızı helal edin. Kazananları canı gönülden tebrik ediyorum.
-
Özel olarak @karakalpaklı ve @mülkiamir kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Diğer kazanan forum üyelerimizi de yürekten kutluyorum. Kazanamayan dostlarımızı da daha önce de söylediğim gibi ben şahsım adıma mülki idare amirim olarak ilan ediyorum. Onları şimdilik teselli edemem ama kaldıkları yerin varacakları noktadan çok uzak olduğunu bilmelerini isterim. Yarın yepyeni bir gün. Açılan her yeni sayfa diğerlerine göre daha beyazdır. Gönlünüzü ve fikrinizi karartmayın. Ufkunuz takibini bunlara göre yapacaktır.
-
@enea yok be kardeşim olmadı
-
Bu sınava girmedim ama şu an listede ismi olmayan arkadaşların üzüntüsünü kalben yaşıyorum. Gerçekten vatan . sevdalısı olanlarınıza dilerim ki bu sınav olmazsa başka sınavda bu kapı açılır.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İkinci mülakatımızdan da elenmiş olduk. Nasipse bi daha deneyecez olmadı bi daha.. eğer allah oldurmuyorsa vardır bi sebebi muhakkak. Memur insanlarız yarın bi gün bi yerde kazanan arkadaşların memuru olabiliriz. 106. Dönem kaymakam arkadaşlar karşılaşırsan şayet memurum yerine arkadaş olarak tanıyın bizleri. Görevlerinizde başarılar dilerim. Sevgi sağlıcakla kalın dostlar..
-
@karakalpaklı
Vay be kalpaklı duygulandırdın beni. Olmasına en az senin kadar sevindim biliyosun. Merak etme baban seni görüyo ve gurur duyuyo. Artık hep gülsün yüzünBakalım işçi Sedat'ın kızı ne zaman bi baltaya sap olabilcek:) şimdi bütün dualar bana artık.Dua sırası sende
Not: Ben de İstanbul Guy'dan elendim biliyosun -
Her sey den once kazanan kardeslerimizi tebrik ediyorum Allah daha mutlu günler nasip eder inşallah ve @KaymakamAdaylıgı @canmavi kardeslerimize de cok tesekkur ediyorum yalnız ben neden elendigimi cok merak ediyorum mulakattaki soruların hepsine dogru cevap verdim eminim kazanamayan baska kardeslerimde benimle ayni durumdadır peki neden elendigimizi ogrenebilecegimiz bir yol var mi
-
@herhangibiri nasipte yokmus kardesim insallah digerki sınava
-
listete yazılı puanı benden iyi olan 3-5 kişi var mülakatım çok iyi geçtiği halde eldiler. Buradan hakkımı yiyen herkese ahirette yakanıza yapışacağım diyorum noktayı koyuyorum. .
-
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kazanan arkadaşlar için ne kadar sevindiysem kaybeden arkadaşlar içinde bir o kadar üzüldüm. Kısmetten öte köy yok derler. Ayrıca bu süreçte mülakata girmeyip bu stresi heyecanı yaşayan nadir kişilerdenim sanırım. Size de bu süreçte yol göstermek için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Hesabı artık kullanmayacağımı belirtmek istiyorum. Herkese hayırlı geceler..
-
selamünaleyküm ben forumda sessiz olan takipçilerdendim elim kolum uzun değil bunu zaten belirtmiştim herkese dolayısıyla bunun nasip ve kısmetle olacak bir iş olduğunu söylemekten çekinmiyorum elhamdülillah listeye girmek nasip oldu Rabbim bundan sonra utandırmasın inşallah burada duyum paylaşan gerçekten halisane niyetlerle hareket eden başta KaymakamAdaylıgı olmak üzere herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun cümlenizden liste de olmayan arkadaşlar a Rabbim sabırlar ihsan etsin daha hayırlı mesleklerle vatana milletehizmet etmeyi nasip etsin inşallah