2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Selamunaleyküm arkadaşlar. Bende 84 puanla 195. olarak aranızdayım. Ben belgeleri indirip açtım. Son teslim tarihi 6 kasımmış. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@bilgebey kardeşim istenilen belgelerin bi fotosunu atsan buraya
-
@mg_ selamlar hocam. Benim de seninle puan ve sıralama aynı. Hayırlı olsun ikimizede
-
@antimülakat bayraklama nasıl oluyor, yer imi olarak mı seçiyoruz. Geçen gün ölçüyü kaçırıp hakarete geçen kişiler olmuştu. Foruma üyelik kolay olduğu için sahte hesap açıp istediklerini söylebileceklerini sanıyorlar. Halbuki Bilişim Suçları Şubesinde 5 dakika sürüyor kimlik tespit işlemi.
-
@can-mavi resim nasıl yükleniyo hocam?
-
@bilgebey ben de tam olarak bilmiyorum @Antimülakat bi açıklar Mişon kardeşim sana zahmet resim nasıl yükleniyor
-
@can-mavi düzeltme : açıklar mısın
-
Ben de indirdim şimdi , Chrome ' dan indiriyor
-
Fotoğrafı sürüklüyorsunuz. Yükleme tamamlanınca resmi atıyor. Kendi proliniz için konuşuyorsaniz, orada resmin üzerine gelip pc galerinizden yükleyebilirsiniz.
-
Daha önce mülakata kalmadigim icin pek bir bilgim yok arkadaşlar bu formların haricinde ek olarak saglik raporu almak gerekiyor mu
-
@enea sağlık raporu mülakatı kazananlardan istenecek yazıyo
-
İstenilen belgeler zaten devamında olan ek belgeler.ekstra bir sağlık raporu falan şimdilik yok
-
Emeklerimizin karşılığını aldığımız bir güne uyandık.Mülakata kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.Bu süreç de siz değerli arkadaşlarla bu başlıkta olmak gurur verici.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@enea ekte gönderilen sağlık beyanını doldurup teslim etmen yeterli olur
-
@bilgebey hayırlı olsun kardeşim
-
Bu 400 kişilik mülakat listesi açıklanıyor mu, bilen var mı?
-
Günaydın hanımlar beyler Belgeler doc dosyası olduğu için mobil veya tabletten indiriyor fakat açılmıyor. Mobilden açmak için Word indirin açıp kaydedebilirsiniz. Pdf olarak inmiyor
-
@shirekaymakamı açıklanıyor hangi tarihte mülakata gireceğin ile beraber
-
Mülakata kaç kişi girecek acaba
-
bi 450 500 olacak gibi @taromisaki9