2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Genel olarak mülakatlar cuma açıklanıyor,bu seferde bu gelenek sürer mi?
Ben kendimi 16 şubata endeksledim. -
pazartesi günü çok umutluydum ama olmadı
-
Açıklanma için ne kadar güzel bi gün açıklansa ne olur yani cumaya kadar beklemeseler
-
Dostum ptesi salı cuma farketmez , açıklayın der ve açıklanır
-
herkes bu hafta diyor ama tabi daha tam gün duyumu gelmedi
-
Birisi çıkıp daha biten bir şey yokmuş,daha bekleyeceğiz der mi acaba
-
@taromisaki9 ağzından yel alsın bu hafta da öyle bir şey çıkarsa ben kalpten giderim :))
-
@taromisaki9 bu hafta öyle bir şey diye inanma dostum
-
@can-mavi Bizim mülakatları yakacak bi avukat vardı o geldi aklıma kesin eledi bizi,hiç beklemeyin
-
@taromisaki9 dostum o bu mülakattaydı de mi bak unutmuşum gelse de bi anlatsa engelleme çalışmaları nasıl gidiyormuş
-
avukat muhabbeti nedir? kusuruma bakmayın, ben anlamadım.
-
@gökmen dostum bi eleman vardı burada tartıştı filan sonra da ben avukatım, tartisanlarin hepsinin mülakatını yakacak im filan demişti
-
@can-mavi hadi ya... avukatı kızdırmayalım o zaman.
-
Hayırlı günler.. sonuçlar her zaman pazartesi ya da cuma gunleri açıklanmış.. bu konuda bir teamül mü oluşmuş bir kıymeti var mı bu günlerin yani liste hazırsa bile cumayı bekleyelim denir mi sizce?
-
Geçen sınav cumartesi gecesi açıklandı diye hatırlıyorum. Belli bir teamül yok. Ne zaman okey alınırsa o gün açıklanır
-
@tarhanaçorbası cumayı cumartesiye bağlayan gece açıklandı hocam 01.30 gibi
-
Hadi gün farketmiyor o tamam da saat konusunda bir şey var mı , daha önceki kaymakamlık mulakatlarinı bilen hatırlayan söylesin akşam üzeri ogleden sonra da açıklanan var mi
-
Ben geriye dogru baktim en erken 20.30 civari aciklanmis 22-23-24 degisiyor ama mesaivakti aciklanan yok.
-
@can-mavi 2015 te carsamba 00.30 gibi aciklandi hocam. Son yillarda gece uyutmamayi seviyor bakanlik
-
Bugün heyecan verici bir duyumu olan yok mudur dostlar :))