2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Rabbimiz buyuruyor ki : “Yeryüzünde yürüyen her canlının rızkı,yalnızca Allah’ın üzerinedir.” (Hud Suresi 6)
Kaymakam olmak rızkımızda varsa o rızkı verecek olan mülkün sahibi Allah’tır dostlar .. Ha evet sebeplere sıkıca yapışmak gerek ama elimizden geleni fazla fazla yaptığımızı düşünüyorum .. Bekleyelim görelim Allahın takdirini..
-
bakan bey tbmm grup toplantısında herkese nispet eder gibi aile bakanımızla yanyana
-
@refik-soydam Elinde kırmızı bi dosya var sanırım sayın bakanın.:)
-
Sıdk ile terk edelim her emeli her hevesi,
Kıralım hâil ise azmimize ten kafesi;
İnledikçe eleminden vatanın her nefesi,
Gelin imdada diyor, bak budur Allah sesi!Bize gayret yakışır merhamet Allah'ındır;
Hükm-i âtî ne fakîrin ne şehinşâhındır;
Dinle feryadını kim terceme-i âhındır
İnledikçe bak ne diyor vatanın her nefesi...Mahv eder kendini bülbül bile hürriyet içün;
Çekilir mi bu belâ âlem-i pür mihnet içün?
Dîn içün, devlet içün, can çekişen millet içün,
Azme hâil mi olurmuş bu çürük ten kafesi?Memleket bitti, yine bitmedi hâlâ sen, ben,
Bize bu hâl ile bizden büyük olmaz düşmen;
Dest-i a'dâdayız Allah içün ey ehl-i vatan;
Yetişir terk edelim gayrı hevâ vü hevesi! ...Namık Kemal
-
@karakalpaklı onu nasıl gördünüz:)
-
@refik-soydam 300 çok iyimser bir rakam bence benim düşüncem tam tersi 100 kişi arkadaşımız gibidir gerisi biyerlere koşturmuştur olur olmaz orasını Allah bilir tabiki
-
@refik-soydam Fatma Betül hanımla sohbeti sırasında dosyanın içinden bir şey gösterdi.:)
-
@karakalpaklı aynen öyle bizle ilgili ise:) toplantı sonrası buyuk kongre olacak:):):)):
-
@refik-soydam Hadi inşallah günümüz hayrolsun
-
hep kendime mı mi yontuyorum aceba....dün gün boyu liste hazırladı bugün de reise uygunluk için dosyayı hazırladı bugun onay alırsa akşama yada yarın açıklar mı bu nihai listeyi....:) yoksa çok mu kendime yontuyorum:)
-
Aile bakani da onay verdiyse tamamdir.!!!
-
Aile bakanına ne kadar çok kadın kaymakam aldıklarını belirtiyordur. yaw arkadaşlar kerameti nerelerde arar olduk.
-
@kaya06 sizin önerdiğiniz ismin listede olduğunu merak ederseniz:) (bakan olsanız)
-
Ortalık yerde dolaşacak bir liste olacağını düşünmüyorum.
-
@refik-soydam haftalik grup toplantisinda ne isi var listenin yapmayin artik.
-
@refik-soydam kardeşim sen baya kendine yontuyorsun . Hayal dünyan, kurguların , cikarimlarin harika
-
@kaya06 peki...
-
@refik-soydam kizmadin insallah kardesim
-
@kaya06 hayır hocam neden kızayım, size göre öyledir bana göre bakanların birbiri ile ve başkanları ile arasında iletişimin en yoğun yaşandığı yerin meclis grupları olduğunu düşünürüm. siz listenin bakan bey olsa dahi elinde orada olmaz düşünürsünüz ben eğer cumhurbaşkanına gösterilecekse bu liste en uygun yer buradadır derim, düşünürüm... yazarım siz de yazarsınız biter..uzatmamayı gösteren peki sadece.. kızgınlık değil asla...
-
@refik-soydam tesekkur ederim