2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Çok iyi o zaman kardeşler ,, Ateş olmayan yerden duman çıkmaz zaten cumaya kadar nihayet bulsun bu iş Allah’ın izniyle
-
@can-mavi
inşallah kardeşim söylemler haklı çıkar. bu kadar duyum işlemlerin tamamlandığı listenin artık bakan beyde olduğunu gösteriyor. gerisi artık iş yoğunluğu. -
Liste nihai şeklini almamış daha biten bir şey yokmuş bu hafta da açıklanma durumu yok duruyormus kesin bilgi
-
@captainblack Kesin bilgi derken ?
-
Duyumlar nasıl bu kadar çelişiyor anlam veremiyorum doğrusu
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Liste nihai şeklini almamış daha biten bir şey yokmuş bu hafta da açıklanma durumu yok duruyormus kesin bilgi
Dostum bu hafta mi açıklanır haftaya mi açıklanır bilemem ama 100 kişilik nihai liste olustugundan emin olabilirsin
-
Nihai liste oluşmuş olsa dahi bakan 1 ay masada bekletse kimse bir şey diyemez:) bu olasılığı gözardı etmeyelim
-
@kaymakam3838, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack Kesin bilgi derken ?
Kesin bilgi ifadesini yanlış kullandım. Birinci ağızdan duydum diyecektim. Yani arkadaşımın duyumu değil. Ben sordum.
-
Herkese mavi boncuk dağıtıyorlar desenize
-
yine başa mı döndük şimdi
-
başa mı döndük şimdi...
-
Şimdi başa mi döndük
-
Sakın başa döndük demeyin:/
-
@can-mavi sizin duyumunuzun sağlam ,isabetli olduğunu düşünüyorum.. hayırlısı inşallah
-
@hariciyeci bir önceki 17 19 ocak arası olan duyumumun patladığında hatırlatmaya gerek yok sanırım
-
@can-mavi samimi diyelim o zaman:)
-
@hariciyeci işin şakası bir yana bir iki kişiden aynı yönde duymadıkca paylaşmıyorum
-
@can-mavi o 7-9 dur
-
@hariciyeci bu ifade daha yerinde oldu :)))
-
hocam bir anda olumsuz hava oluşuyor ya birkaç tane hazır olduğu yönünde duyum var birinden biri doğrudur onu düşünüyorum artık bu hafta bitsin bu iş