HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Tercih yaparken kac il vardi arkadaslar ben unuttum kac il alacak bilgisi olan var mi
-
Tek il hocam
-
@merhuume hayir toplam kac il vardi . kac il icin alim yapiliyor onu ogrenmeye çalışıyorum
-
@refik-soydam sanki ben bir şıkta deniz yükselmesi diğer şıkta deniz ilerlemesi old hatırlıyorum kafam karıştı
-
@merhuume 81
-
@şule hocam cevap dış ticaret açığı mı?
-
@kazm cari açık ülkeye giren döviz ile ülkeden çıkan döviz sonucu oluşur . Ulkeden çıkan döviz fazla ise cari açık oluşur .
Dış Ticaret açığı ithalat ve ihracattan dolayı yani ithalat ihracattan fazla ise dış ticaret açığı vardir -
Aristonun cevabı nüfus mu dini merkez mi arkadaşlar.
-
Ingilızce a grubunda 38 39 soruları basılmamışti biz de boş bıraktık umarım her gruba doğru kabul edilir 2 soru
-
@zeyno5454 aristonun cevabı deniz imiş
-
@amorro-robinson hadi yaaa hic beklemezdim yanlış yapmışım tuh ya
-
@zeyno5454 zaten o soruya doğru cevap veren varsa muhtemelen atmış ve tutmuştur
-
@amorro-robinson hahahaha öyledir
-
@şule zeynel dinlere gorede cevap cari acik zaten dis ticaret acigi nerdeyse her yil var.Genelleme yapilirsa enflasyin ve dis ticaret acigi genel sorun bn boyle dusundum ama o sorunun net cevap isterseniz bnce yok
-
İs hukukunun ve normal kar sorusunun kesin cevabini bilen var mi ?
-
@meltem_90 normal kar sorusu da bayağı tartışılmış ama ben P=AC yi gördüğümde direkt işaretledim diğer şıklara bakmadım.
-
Normal kar sorusu AC=AR yaptım E şıkkı idi. Ama anormallik vardı şıklarda . Bazı şıklarda doğruydu. Amatörce hazırlanmış
-
Bu normal kar bu kadar tartışıldığına göre soruda hangisi yanlıştır yazması gerekirken hangisi doğrudur diye sormuşlar büyük ihtimal soruyu
-
seçimlik borç ile yetki sorusunu tam hatırlıyormusunuz soru tam olarak neydi parayı alanımı soruyordu malı alanı mı saçma sapan belirsiz karışık sorular Allahım ya
-
@kilici bencede . Tek emin olduğum şık P AC'den küçüktür vardı. Direk yanlış zaten. Ama yanlışlıkla doğrudur diye sormuşlar soruyu.