2018 Guy Alımı
-
Min 2 tane sürpriz il çıkar bu tablodan belki de daha fazla
-
@eomer Halkbank’a başlayanları elemeyin hocam bende başladım ve eğitimdeyken konuşmuştum herkes bu ilanları bekliyordu
-
Şimdi şampiyonlar ligi Ankara diye sayfa açıp prim yapmaya çalışan soytarılar olacaktır. İtibar etmeyiniz.
-
Hiç kimsenin lafına itibar etmeyin arkadaşlar içinizden gelen ili yazın bence gümrükte insanları yalnış yönlendire yönlendire en gözde muayene tarihinin en düşük puanıyla kapattı Yok 85 84 puanla muayene yazdım diye diye insanların kaderiyle oynadılar. Kimsenin lafına itibar etmeyin.
-
Şu puana bütün iller gelir dediğiniz taban puanı kaç?
-
arkadaslar 77puanim siralamam 6binlerde sansim var mi sizce?
-
Gençler hadi yazalım 2017 kpss ye girip atananları. Bu posta cevap olarak ya da ayrıca yazabiliriz. 2000 Guy+300Sgk+..... ?
-
Bence herkes çalışmaya başlayıp elinden geleni yapsın ben öyle insanlar tanıyorum ki sıf bi kaç kişiyi elemek için bile moral bozucu konuşuyorlar o yüzden her şeyi geride bırakıp sadece son hızınızı alıp ders çalışın nasipse zaten olucak kafanızı yorup strese girmeyin bi kaç kişi yüzünden
-
@vlkrt aynen benim merak ettiğim se o kaç puan bütün iller için garanti gelir
-
Bu işte yeniyiz, iller, kontenjanlar tam sürprizli, kumar masası gibi bir sistem var, bakalım nasıl çıkıcaz işin içinden. Başlayalım bakalım hesaplamalara, analizlere, tahminlere....
-
@ronay92 Hocam şuanda kurumlarda çalışanlarda vardır 1000 2000 arası daha üst kurumları isteyen.
-
7500 sıralamaya Istanbul gelir mi
-
@ltfye hocam çok tecrübeli değilim geçen sene İzmiri(150 kişi aldı) yazdım 80.6 puanım vardı bu yıl yine izmir(75kişi alacak) yazmak istiyorum 80.78 puanım var. Geçen yıl 2015-2016 puanları vardı bu yıl sadece 2017 o da bi etken ama çekiniyorum.
-
@ronay92 Aslında forumda bir başlık vardı galiba yanlış mı hatırlıyorum 2017 puanı ile yerleşenler gibi adını hatırlayamadım. Bulursam, bu içerikte paylaşımlar yapılmıştı. Hatırlayan varsa yazabilir mi? Oradan da sayı eksilecek, merkez kadrolara yerleşenler var.
-
@vlkrt aynen bende senin gibi 83 le izmir yazdım mulakattan elendim. Bu yil 80.6 puanim acaba izmir mi yazsam yoksa bursa mi yazsam diyorum ?
-
74,88548 puan 10913 sıralamam var. Umutlu olmalı mıyım?
-
Ben ve 85 arkadasim 85+ puanimizla su ili yazacaz sezonu acilmistir ;)))
-
Yeni başlık mı açalım ne yapalım
-
@okahraman07 70 puanım olsa yine başvururum illere baksana dostum geneli 15-20 kesinlikle sürpriz iller çıkacaktır
-
Kimsenin şurayı yaz veya yazma demesiyle hareket etmeyin çok büyük yanlış yaparsınız. Makul ölçüde mantıklı davranarak istediğiniz bir şehri yazın artık gerisi şans. Ha bir de cobweb teorimini hatırlayın şehir düşünürken :))