2018 Guy Alımı
-
@ronay92 dur ben telaffuz ediyim aydın:))
-
PUANLAR HAKKINDA SIRALAMA VS ;
https://resmim.net/f/DLXrCU.png -
@r-k bir iki sayfa geride şimdiye kadar toplam atanan kişilerin sayı listesini yazdı bi arkadaş da toplam 3200 kişi atanmış gözüküyor 2017 puanlarını kullanmayacaklar diye öyle bi sayı cidden var mı doğru mu bu ?
-
@R-K burda kimsenin yazdigi puana inanmadigimdan soylemiyorum hocam
-
@jkeynes olabilir hocam zaten 2000 guy sgk falan filan baya kişi gitti önümüzden
-
@ahmtdmn peki hocam siz bilirsiniz
-
@jkeynes hocam ben dedim kafadan 3bin çekildi diye cidden var ufak capli da olsa ilanlar geldi
-
@ronay92 Hocam nasıl 3 bin kişi gitti ya benim kafa basmıyor asla 1000 bile anca gitmiştir
-
Az da olsa şükür geldi. Herkese hayırlı olsun.
-
@rybczynski2
2 bini guy zaten diye hesaplanıyor sanirim
Kaymakam sgk v.mft topalında 500 yapar zaten
Diğer az kisilik ilanlarla da girenler olmuş
Gençlik spor, aile , kosgeb... -
http://www.strawpoll.me/15921388
ARKADAŞLAR GUY İÇİN ANKET HAZIRLADIM DOLDURABİLİRSİNİZ
-
@rybczynski2 hocam Benim de inanasım gelmiyor ama ufak ufak 3000 i bulmuştur bence atananların sayısı ama bu bize olumlu mu yansır bilemiyorum çok mu polyannacılık yapıyoruz acaba
-
@rybczynski2 hocam mantık şöyle Simdi sıralaması 5 bin 6 bin olanlar şöyle düşünüyor 2000 atanan guy 2015 2016 puanıyla atandı bunlar 2017 kpss ye girdi şimdi sıralaması 6 bin olan kişi muhtemelen bunlardan dağ kötü sıralaması yani 2 bin kişi gitti önünden direk 2017 kpss de tek yıl geçerli olacağı için 6 bin sıralaması olan 4 bin siralamam var diye düşünmesi çok mantıklı ayrıca müfettişlik sgk falan birzzda ordan gitmistir. Bu yüzde yüz dogrulanamasada bir mantığı var
-
Arkadaşım tabiki olumlu yansır tek yıl puanı bide bu paylaştığım alımlarda mülakat sonuçları açıklanmayan da var onlar başvurur ama 10 15 kişilik alımlar onlarda @mathilda
-
@gökyeleli Puan ya da sıralama bilgisiyle daha anlamlı olur hocam bu anket.Sıralama en doğru sonucu verir.
-
@onuktekin haklısınız. dediğinizi düşündüm de nasıl yapabilirim karar veremedim. bu biraz aceleyle oldu
-
75 puan on bin sıralamam var gelmesi çok zor görünüyor
-
Bu arada polislik alimi da oldu arkadaslar polislikte 5 yıla imza atıyolar malum bir kısmi da öyle çekildi diye düşünün
-
@gökyeleli Hocam daha önce çok denendi bu sıralamaları, tercihleri paylaşma anketleri. Hepsi de manipüle edildi. Bu anketleri organize eden, analiz yapan arkadaşlar da hiç kötü niyetleri olmadığı halde çok zor bir duruma düştüler.Şimdi değil ama 3-5 gün sonra buralar hep at hırsızlarıyla dolacak. Başınızı hiç ağrıtmayın bence.
-
10 binle ne tarafa yıkılayım arkadaşlar... gerçi sormam hata yıkıldım zaten