2018 Guy Alımı
-
Bu ülkede bir yıl önce doğmakla bir yıl sonra doğmak arasında çok büyük fark var maalesef.
-
@mathilda bıraktım alanı 84küsür puanla tek kurum sınavı/mülakat göremeden. buna sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam siz pomeme başvuru yapmışmıydınız?
-
@lamıcimiyok basvurdum
-
Hukuk bil iktisat bil maliye bil muhasebe bil bunlarla kafayı patlat üstüne Türkçe matematik tarih coğrafya çalış emek ver alın teri dök hergün git gel dershaneye para harca kitaba para harca kütüphaneye git gel 1 simitle günü geçir psikolojiyi boz bunların hepsini iyi bir işe girelim kimseye muhtaç olmayalım torpille işe girip kimsenin hakkına girmeyelim diye yapıyoruz ama bilmeyenlerin gözünde şuan bi hiçiz gerçekten boş boş zaman geçiren bi tipiz bişe de anlatamıyorsun bu a grubunda kimseye babam bugün puanın çıktısını al da getir diyo adam bile inanmıyor artık alım varda yalan konuşuyorum sanıyor puanım yok diye düşünmeye başladı
-
@i̇lanbekleyenbiri bu ilansızlık bizi polis yapacak galiba
-
Maliyenin iligini kemigini somuren amaci ve ne yapmaya calistigi belirsiz olan bakan artik istifa etse de kurtulsak. Mehmet simsek varken neden naci agbal burasi da garip de neyse.
-
En kötüsüde bütün hayallerimiz çıkış noktasının atanmak olması burada herkesin farklı hayalleri geleceğe yönelik planları var ama önümüze set çekiliyor ve biz ne ileri gidebiliyoruz ne de geri. Sadece GUY için söylemiyorum bu sene A kadrodan kaç tane alım yapıldı Allah aşkına ilk 500 kendi arasında çevirdi oyunu tabi hak ediyorlar sonuna kadar helal olsun ama geride kalan bizleri kimse görmüyor maalesef ve çok bu yıpratıyor bizleri karanlık bir mağaradayız ve çıkışı bulmaya çalışıyoruz KPSS A tam olarak bu !
-
Valla ben ilk etkinlikte cb danışmanlarına Naci Ağbal'ı şikayet edicem.Birisine bile sesimi duyurabilirsem kardır.
-
Her sene ortalama 3000 personel alan kurumdan ne hikmetse çok az fetöcü çıktı. Maliyeye dokunmamışlar herhalde tuhaf değil mi? Geçenlerde rüşvet olayı gündeme geldi insan şüphe etmiyor değil
-
Valla ben guy hazrligini biraksam kesn naci agbal görevden alınır şansım yani her yerde beni buluo hazrlanirken b grubuna calsma atanmak zor a dan çalış dediler ilk 500 dışında herkes avcunu yaladı ne diyiym hayırlısı...
-
@eomer Şu gelen gideni aratıyor sözü bi defa da tutmasın. Düzeni olan bi ilan her yıl sonbahar ilkbahar takviminde rutine bağlanan ilan ve hatta bir yılda 3 alım yapan ayrıca bir yılda 5000 vmy alan ilanlardan geldiğimiz durum içler acısıdır. Yıllar geçtikçe mükellefler mi azalıyor noluyor hangi daire ile konuşsak ihtiyaç var diyor da bu alımlar neden gelmiyor. Bana öyle geliyor ki bi ilan gelse yine 2 sene gelmez diğer alım. Umarım mevcut bakanı görevinden alıp halden anlayan birini getirirler ve umarım ilk cümlemle çelişmem.
-
Artık o kadar yıprandım ki insanların iş sorması karşısında ağzımdan 3 senedir "sınav" kelimesi çıkmasından, hayallerimin gün geçtikçe erimesinden, aileden alınan harçlıkla ihtiyaçlarımı gidermekten, onların bu halimi görüp benden daha fazla üzüldüğünü hissetmekten vs vs diye uzayacak liste...Ne günahımız vardı da bizim böyle sancılı bir sürece girdik.Ama umut işte tüketemiyorsun ne kadar seni bağlasa da.Çok karamsar oldu ama gerçekten insan doluyor artık.Bu kadar emeğe değecek nice güzel, mutlu günlere kavuşmamız dileğiyle her şey gönlümüzce olsun.
-
3 4 sene önce en kotu guy oluruz diye yola çıkan çoğu arkadasim vmy oldu çoğu denetmen bı kismida guy oldu belirsizliklerin içindeyiz arkadaşlar yukarda bir arkadaş Burda bir yıl önce dogmakla bir yıl sonra doğmak arasında fark var demiş çok haklı ama burda bizi bu duruma getirenleri Allah'a havale etmenin ötesinde bu günlerimiz unutmayalım bize gençliğimiz de bu izdirabi cektirenleri unutmayalım türk milletinin ortalama unutma süresi 21 gün diyorlar ama ben 21 yılda geçse bugunumu aynen şuan ki gibi hatirlayacagim
-
Arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynı şeyi yaşıyoruz. Benim liseden arkadaşım üniversite de 6 yıldır mezun olamamasina rağmen bir hafta önce tanıdık vasıtasıyla belediyede işe alındı. Ben ise; 4 yılda mezun oldum ve mezun olur olmaz kendi emeklerimle iş sahibi olabilmek icin, mesleğimi icra etmek için 1 yılımı sınavlara ayırdım. Bu süreçte ne bir iş tecrübesi edinebildim, ne de kendime alan dersleri dışında bir şey katabildim. Maddi gereksinimlerimi, borç harclarla idare ettirip emekli babamın cebine baktım, bakıyorum. Birlikte guy duy vmy olacağız diye yola çıktığım arkadaşlarımın hepsi şuan başka mesleklerde, bankacılık gibi sektörlere geçip kariyer memurluklarından puanları olmasına rağmen vazgeçmek durumunda kaldılar. Ben belirlediğim hedef doğrultusunda devam ediyorum. Bazen değil kitap açmak, iki muhabbet edemeyecek kıvamda olsam da, inanıyorum ki güzel günlere kavuşacağım. Sizlerde güzel günlere kavuşacaksınız. Üniversite de tanımış olduğum bir arkadaşım, garsonluk yaparken çalıştığı cafede iş aralarında ders çalışarak vmy oldu. Yeter ki hedeflerinizi değiştirmeyin, kendinize zaman tanıyın. Gerekirse 6 ay pijama ile evden çıkmayın. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz. Evet sancılı bir süreçteyiz, ancak şurada bir avuç insan olarak kaldık. Birbirimize destek olmalıyız. Bizi bizden başka kimse anlayamaz.
Ve sözünüz olsun arkadaşlar, sizlerde diğerleri gibi olmayın. İleride kariyer memuru olduğunuz zaman su süreçleri unutmayın. Bu süreçte ki adaylara destek olun. -
Vergi dairelerindeki gelir uzman yardimcisi bir iibfli 3750 tl alırken kurumsal bir sirketin muhasebe departmaninda calisan bir iibfli 2000 tl alırken lisans mezunu bir iibfli ideallerinden vazgecerek polislik mesleginde günümüz politikalarininda etkisiyle 4500 tl maas alabiliyor.Iste geldigimiz durum bu.Karar ve tercih bizlerin.Ilan beklemek kadar hayatta sacma bir sey yok
-
Yazmayı unutmusum düz memur maasida 2800 tl.
-
Önceden lise mezunları polis olurdu.Universite bolum dusunmezlerdi simdi tam tersi bir durum var.Iibf fakulteri ne is olursa yaparlar mantigiyla goruldugu icin dostlarimiz polis oluyolar.Aslında en güzel tepki bu meslege talebi azaltmak olmali ama cok zor bu kriz zamaninda.Biraz daha sabır.Bu ilanlar gelecek
-
Nerde bu ilan nerde millet o ilan buraya gelecek
-
Burasi da haftasonlari hic cekilmiyo. Haftaici en azindan millet ne yazmis diye bakiyoruz duyum falan olur diye