Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@antimülakat Sağ olun hocam. İnşallah unutmaz unutursa da alttan biri hatırlatır umarım. Az bekledik zaten bir bu kadar da imza beklesek tamamdır hocam:D
-
@inspectorasst valla hocam direk bakan ile görüşme şansımız olmadı, sadece yaşanan gelişmeleri öğrenebildik.
-
Hocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz ama kurumun size her şeyi açık açık söyleyeceğini düşünmüyorum. Yani bakan imz
@antimülakat, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Arkadaşlar süreci kurum içerisinde sordurduk. Gelen cevabı aynen aktarıyorum. Süreç tamamlanmış, bakan onayına sunulmuş. Bakan bey mülakata kimler girdi? Kimler nasıl belirlendi? Şeklinde sorular sormuş. Daha sonra şimdilik beklesin demiş, sanırım kendisi de inceleyecek. Bilginize...
-
Pardon yarım kalmış. Kurum bu konularda şeffaf olmayabilir, gizli tutulması gereken konular çünkü. Belki o yüzden süreç uzayabilir demişlerdir. Bekleyip göreceğiz sağolun tekrardan bilgi verdiğiniz için.
@click, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 AlımıHocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz ama kurumun size her şeyi açık açık söyleyeceğini düşünmüyorum. Yani bakan imz
@antimülakat, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Arkadaşlar süreci kurum içerisinde sordurduk. Gelen cevabı aynen aktarıyorum. Süreç tamamlanmış, bakan onayına sunulmuş. Bakan bey mülakata kimler girdi? Kimler nasıl belirlendi? Şeklinde sorular sormuş. Daha sonra şimdilik beklesin demiş, sanırım kendisi de inceleyecek. Bilginize...
-
Öncelikle @Antimülakat a bilgi için ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum ,eksik olmasın ,bir nebze umut oldu bizlere.
@click , hocam siz @Antimülakat ın verdiği bu bilginin doğru olmadığını mı iddia ediyorsunuz? -
Bilginin paylaşılıp paylaşılmadığının sorgulandığı kadar keşke bakanlığın 8 ay bir mülakat sonucunu açıklamaması sorgulansa. Ama doğru ama yanlış bir duyum almış ve paylaşmış. O bilgiyi uğraşıp birilerinden alıp bizle paylaşanın sen olduğunu ve sana birinin böyle yazdığını düşün hocam. 2 ayda sonuçlandıran kurumlar ve her aşamayı adayları ile paylaşan kurumlar var. Örnek olarak önce listeyi kısa sürede açıklayıp (1ay) sonra gvs ile toplam 2-3 ayda işe başlatan kurumlar daha hoş bence ve olması gereken (Aynı ünvan ile). Gizli tutulması da hiç hoş ve uygun değil. Bu alım da başarılı olamasan nedeni konusunda emin olabilecek misin? Gerçekten sınavlardan mı kaldın yoksa gvsnde bir hata mı oldu " GVS si temiz biri için"?
-
Önce listenin yayınlandığı, gvs’nin sonra yapıldığı durumlarda gvs’den dolayı aday atanamazsa, adayın kuruma dava açabildiği durumlar var. Bu yüzden kurumlar önce gvs’yi yapıp daha sonra listeyi açıklamaya gidebiliyorlar. Bu yüzden de gizli tutarlar süreci.
Benim herhangi bir duyumum yok ne yazıkki, fakat memurlar. net’in yaptığı haber sonrası ticaret bakanlığı sonuçları yayınladı. Bizim durumumuz da yakında açıklanacaktır diye tahmin ediyorum. Hakkımızda hayırlısı, hep birlikte bekliyoruz..
@7ay, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 AlımıBilginin paylaşılıp paylaşılmadığının sorgulandığı kadar keşke bakanlığın 8 ay bir mülakat sonucunu açıklamaması sorgulansa. Ama doğru ama yanlış bir duyum almış ve paylaşmış. O bilgiyi uğraşıp birilerinden alıp bizle paylaşanın sen olduğunu ve sana birinin böyle yazdığını düşün hocam. 2 ayda sonuçlandıran kurumlar ve her aşamayı adayları ile paylaşan kurumlar var. Örnek olarak önce listeyi kısa sürede açıklayıp (1ay) sonra gvs ile toplam 2-3 ayda işe başlatan kurumlar daha hoş bence ve olması gereken (Aynı ünvan ile). Gizli tutulması da hiç hoş ve uygun değil. Bu alım da başarılı olamasan nedeni konusunda emin olabilecek misin? Gerçekten sınavlardan mı kaldın yoksa gvsnde bir hata mı oldu " GVS si temiz biri için"?
-
@Antimülakat ın bize olan ilgisi, yardımını hepimiz görüyoruz. Haksızlık etmemek gerekiyor. Açıkçası ben ona güveniyorum. Bizleri trolleyecek biri olduguna inanmıyorum. Desteği için ayrıca teşekkür ediyorum
-
Dostlar bizim ki bakanlık içerisinden alınan bir duyum değil, olayın canlı tanığından alınan bir bilgi. İnanıp inanmamak meselesine hiç değinmek istemiyorum, aldığımız bilgi bu kadar. Sizlerle paylaşmak istedik.
-
Ben anlamiyorum gercekten. Sürecin 8 aydır devam ettiğini, adayların mağdur olduğunu görmüyor mu? Gerekirse Bakan Bey'e twitterdan ulaşmayı deneyelim.
-
Ben Bakan Bey'in sürecin bu kadar uzadığını bildiğine inanmıyorum. Bence kendisine twitterdan ulaşmayalı deneyelim.
-
Hocam yanlış anlaşılma olmasın, ben size inanıyorum tabiki, bilgi verdiğiniz için de teşekkür ederim. Demek istediğim liste bakana çıktıysa süreç bence daha da fazla uzamayacaktır. Bildiğimden değil de öyle umduğumdan konuşuyorum Bekleyip göreceğiz ne yazıkki..
@antimülakat, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 AlımıDostlar bizim ki bakanlık içerisinden alınan bir duyum değil, olayın canlı tanığından alınan bir bilgi. İnanıp inanmamak meselesine hiç değinmek istemiyorum, aldığımız bilgi bu kadar. Sizlerle paylaşmak istedik.
-
@engineeer icraatler hep lafta kalıyor malesef
-
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI 8 AYDIR MÜLAKAT SONUÇLARINI AÇIKLAMIYOR!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 03 Kasım 2017 tarihinde 20 Müfettiş Yardımcısı almak için ilana çıkmıştı. İlan için tıklayınız:
http://181.csb.gov.tr/mufettis-yardimciligi-giris-sinav-ilani-duyuru-337982
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müfettiş Yardımcılığı kadrolarına başvuruları aldıktan sonra yazılı sınava girmeye hak kazananların listesini açıklamıştı.Liste için tıklayınız:
http://yalova.csb.gov.tr/mufettis-yardimcisi-yarisma-sinavina-girmeye-hak-kazanan-aday-listesi-haber-221170
23 Aralık 2017 tarihinde yazılı sınavı gerçekleştirmişti. Yazılı sınav sonucu için tıklayınız:
http://webdosya.csb.gov.tr/db/turkce/menu/haberler221463_20180119121303.pdf
Ardından 23-26 Ocak 2018 tarihleri arasında mülakatı gerçekleştirmişti.
Mülakat sonuçları 8 aydan fazla süre geçmesine rağmen halen açıklanmadı.
8 AYDAN FAZLA BEKLEYEN 58 ADAY MAĞDUR!
03 Kasım 2017'de başlayan süreç, üzerinden 11 aydan fazla süre geçmesine rağmen halen sonuçlanmadı.
Bu süreçte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hiçbir bilgi verilmemekte, sürecin tamamlanmasını bekleyen, geleceğe dair plan yapamayan 58 Müfettiş Yardımcısı adayı fazlasıyla mağdur edilmektedir.
Adaylar Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir açıklama bekliyor. -
ARKADAŞLAR! Tek yapmanız gereken yukarıdaki metni kopyalayıp,
Memurlar Whatsapp : 0532 540 05 90 hattına whatsapptan göndermek HEPSİ BU! Çevremizdeki komşu, arkadaşlarımızdan ailelerimizden de destek alıp aynı metni gönderelim... -
@Antimülakat hocam bilgi için teşekkürler..2017'de sınav ilanının verildiği ve neredeyse 2019'da sonuçların açıklanacağı bir süreç yaşıyoruz...Allah yardımcımız olsun...
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI 8 AYDIR MÜLAKAT SONUÇLARINI AÇIKLAMIYOR!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 03 Kasım 2017 tarihinde 20 Müfettiş Yardımcısı almak için ilana çıkmıştı. İlan için tıklayınız:
http://181.csb.gov.tr/mufettis-yardimciligi-giris-sinav-ilani-duyuru-337982
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müfettiş Yardımcılığı kadrolarına başvuruları aldıktan sonra yazılı sınava girmeye hak kazananların listesini açıklamıştı.Liste için tıklayınız:
http://yalova.csb.gov.tr/mufettis-yardimcisi-yarisma-sinavina-girmeye-hak-kazanan-aday-listesi-haber-221170
23 Aralık 2017 tarihinde yazılı sınavı gerçekleştirmişti. Yazılı sınav sonucu için tıklayınız:
http://webdosya.csb.gov.tr/db/turkce/menu/haberler221463_20180119121303.pdf
Ardından 23-26 Ocak 2018 tarihleri arasında mülakatı gerçekleştirmişti.
Mülakat sonuçları 8 aydan fazla süre geçmesine rağmen halen açıklanmadı.
8 AYDAN FAZLA BEKLEYEN 58 ADAY MAĞDUR!
03 Kasım 2017'de başlayan süreç, üzerinden 11 aydan fazla süre geçmesine rağmen halen sonuçlanmadı.
Bu süreçte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hiçbir bilgi verilmemekte, sürecin tamamlanmasını bekleyen, geleceğe dair plan yapamayan 58 Müfettiş Yardımcısı adayı fazlasıyla mağdur edilmektedir.
Adaylar Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir açıklama bekliyor.
ARKADAŞLAR! Tek yapmanız gereken yukarıdaki metni kopyalayıp,
Memurlar Whatsapp : 0532 540 05 90 hattına whatsapptan göndermek HEPSİ BU! Çevremizdeki komşu, arkadaşlarımızdan ailelerimizden de destek alıp aynı metni gönderelim... -
Metni gönderdim de 9 ay olmadı mı
-
@okan-kan gvs form son teslimi 2 şubattan itibaren baz alırsak bugünden itibaren 8 aydan fazla oluyor hocam
-
@iktisadii34 mantıklı