Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Darisi Çsb ile Çsgb bekleyenlere sadece bu ikisi kaldi aciklanmayan.......
-
Arkadaşlar mülakatların açıklanması neden bu kadar uzun sürüyor ?
-
Başkan yardımcılarının fotoğraflarını ve öz geçmişlerini kaldırdıklarına göre açıklanma zamanı gelmiştir sanırım..:D
-
Arkadaşlar meslekle alakalı net, doğru bilgisi olan var mı?
Müfettişlik mesleği nasıldır? Zorluğu ne derecedir? Çevre Bk Teftiş kurulu nasıldır? Turne süreleri nedir? Yani burada bizleri neler bekliyor bilgi verir misiniz -
@soruisareti kazandiniz mi hayirli olsun
-
@legolas hocam bilgi almak için soru sordum. Konuyu saptırmayın lütfen
-
memurlar. net yine haber yaptı..bizimkisi 9,5 ay oldu ama 8 yazmışlar...
-
Memurlar haber yaptığına göre açıklanacağına dair bi duyum aldılar. tahminimce en fazla 2 haftaya sonuçlar açıklanacak. Ve sonrasında “biz haber yaptık, açıkladılar “ diye manşet yapacak. Primmodeon.
-
@soruisareti bence siz buraya yazmadığınız seyler biliyorsunuz.
-
@legolas birader senin işin gücün yok heralde bana sardın. Memurlar sitesini düzenli takip eden az çok herkes bilir bunu. Önce haber yapar sonra prim
-
@legolas millete laf vurma derdiyle cahilliğinizi belli etmeyin. Öğrenin. Memurlar bunu hep yapıyor. Son örneği ise yaptığı son manşet habere bakın. Daha da anlamıyorsanız yapacak bi şey yok geçmiş olsun.
https:// www. memurlar. net / haber/789400/icisleri-bakanligi-gorevde-yukselme-sozlu-sinav-sonuclarini-acikliyor.html -
@soruisareti öncelikle cahil dedigin icin seni kınıyorum. Neden bu kadar dokundu bu dedigim onu anlamadim. Demek ki dogru seyler söylemişim ki simdi saldırıya geçtin. Bu mülakatin üstunden 10 ay gecti. Tam 10 ay sonra gelip de bu meslek ve turnesi hakkinda bilgisi olan var mi diyosun. Listede adin var heralde bunu ogrenmis olmalisin ki burda emin bi şekilde atıp tutuyosun. Ne zaman aciklanacagini da ogrenmis olmalisin ki olaylari kilifina uyduruyorsun memurlar haberlerinde oldugu gibi. Senle tartışacak da zamanim yok .
-
@legolas içerik düzenlenmiştir.
-
@soruisareti dostum sana tavsiye kimseye kendini anlatmaya çalışma.yorma kendini. Herkes işine geldiğini alıyor, anlamak istedigini anlıyor. Boşver kim ne derse desin. Kimsenin fikrini degistiremezsin. Biraz sakinlige davet ediyorum herkesi zor bi süreç . Herkes için hayırlısı olsun.
-
Dövüşmeyin arkadaşlar
-
Memurlar 8 kurumu birden haber yaptıgında ilk sırada yer verdiği 3 ü açıklamıştı. Sonrakiler için bir bir haber yaptı hep açıklanmadan 1-2 gün öncesinden. iç işleri de vardı ama kendi açıklama yapmış onu da haber yaptı yeni. Umut vermek gibi olmasın da bence iki kurumdan (csgb,csb) birinden duyum aldı ondan haber yaptı hayırlısı bakalım. Tek yapabildigimiz varsayım ne yapalım
-
@7ay hocam 2 hafta oldu olmadı gecenlerde YSK 2 aydır sonuç açıklamıyor diye haber yaptılar. Hemen sonraki haftaya YSK sonuç açıkladı. Saymakla bitmez ornekler neler neler. eli kolu uzun memurlar editörlerinin. Dediğin gibi haber yaptığına göre en az 2 bakanlıktan birinden duyum almıştır diye düşünüyorum bende.
-
@iktisadii34 Hayırlısı hocam ne diyelim. Ara sıra haber yapacakları tutuyor ama bakalım hangisine denk geldik. 1-1.5 ay önce yazılan bir şey haber yapıldı ondan dolayı habercilikten çok duyum üzeri prim ağır basıyor gibi ama bakalım. Nelerle uğraşıyoruz ya obsesif olduk durduk yere!
-
Biz memurlar nete günlerce yazı yazdık o zaman haber yapmadılar şimdi mi canları istedi. Ben bile bir kaç bi şey duydum yakında açıklanacağına dair onlar mı duyamayacak. Duydular şimdi de haber yapıyorlar. Diğer arkadaşların dediği gibi sonra da dicekler ki biz haber yaptık o yüzden açıkladılar
-
@hayırlısııııııı tespitiniz kesinlikle doğru memurlar ekip işleyişi şöyle sınav açıklanacağı duyulur, sonra açıklansın diye haber yapılır, açıklanır haberimiz etkiledi diye tekrar haber yapılır.