Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@click hocam maalesef iletinizi geç fark ettim. Gerçi iletişim kanalında bizim bu sorumuza yer vermezlerdi o başka bir sıkıntı ama yinede denerdik.
-
Yeni yıla girmeden açıklanır mı acaba
-
@antimülakat hocam bir haber var mı?
-
@Antimülakat gözümüz kulağımız sizde hocam.
-
Nereye kadar devam edecek boyle!!!
-
Kurumlar ilana çıktıkları alımları 1 sene öncesinden talep ederler. Yani 2017 yılında sınavına girdiğimiz 20 adet müfettiş yardımcısı kadrosunu Bakanlığımız 2016 yılında talep etmiş. Koca bir 2018 yılı geçti ve işe başlama 2019 yılında olacak. Düşündüğünüzde bakanlık 2016 yılında talep ettiği kadrolara 2019 yılında kavuşmuş olacak. Bana çok uzun, akıl almaz bir süreç gibi geliyor. Geçenlerde burada listenin Bakan’a çıktığı yazıldı, bu saatten sonra artık kimse listenin ne zaman açıklanacağını bilemez diye düşünüyorum.
-
Şuan bakan beyden hariç kimsenin bir bilgisi yok gibi
-
Koskoca bakan memur alımıyla mı ilgilecek :)Bence unuttular dosya bir yerde öylee bekliyor.
-
@slutsky öyle düşünmeyin, o memurlar 3 sene sonra müfettiş olurken atama yazıları Cumhurbaşkanı tarafından imzalanacak. Memur derken belli ki kadronun öneminden çok haberiniz yok. Bu yüzden emin olun o kadroları bakan inceleyecektir.
-
Bilgi alabilen var mı arkadaşlar? Ne olacak bu süreç? Vallahi kanser olduk.
-
Malesef hocam hiçkimsenin bi bilgisi yok. Herhangi bi şey duyan yok mu arkadaşlar bu süreç nereye gidiyor. 1 yıldan fazla oldu. Hiç böyle bi alım duymamıştım ben
-
@hayırlısııııııı Bence bunun adı alım değil de "saçmalık" oldu. Listeyi açıklamamak için hiçbir neden yok ama bahane çok. Olmayan adayınların da beklemesinin bir mantığı yok. Eğer olmadıysa biz neyi niye bekliyoruz açıklasın listeyi olan adamı bekletsin. Yaşamak zorunda mıyız bu saçma belirsizliği. Olan kişi için de beklemek saçma ama olmamış adayınki ile karşılaştırılamaz. Hakkımızı aramak için her şeye dava mı açacagız bu nasıl bir saçmalıktır.
-
Evet öyle hocam dediğiniz mantıklı listeyi açıkla en azından eğer bu alıma şimdilik ihtiyaç yoksa kazananları beklet kazanmayan niye boşu boşuna bekliyor. Bunları kime anlatıcaz kim bizi duyuyor ki!!
-
@Antimülakat hocam sende mi bizden umidi kestin cevap yazmiyorsun?Tam 11 ay bitmis olacak bu ay sonu.....
-
@inspectorasst yok hocam haber aldık ama sonuçların açıklanması ile ilgili gelişme olmayınca ümitsizliğe sürüklemek istemedim sizi. Milli emlak falanda burası ile birleşmiş, onlarda da varmış sınav durumu onu da açıklamamışlar.
-
@antimülakat olsun hocam yine de tesekkurler bilgi icin.Bekle bekle tukendik zaten ümit kalmadi.
-
Hiç havadis alan, duyan var mı? Bu bekleyişin ne zaman son bulacağına dair fikri olan var mı?
-
2020 den önce açıklanacak Allah'ın izni ile! zor tabi 3 kişiden 1 ini seçip liste açıklamak. Keşke sözlü mülakat yerine kura çekselerdi de bekletmeselerdi bu kadar.
-
Hazır mıyız? Bu yılın son haftasına?
-
Bakan yardımcısı şuan habertürkte. Twitterdan ulaşabilirsiniz arkadaşlar. Organize şekilde tweet atılırsa sesinizi duyurabilirsiniz