Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@emo0632 yok hocam 20 temmuz da oldu mülakat 24 mayıs da açıklandı. ilandan 1 yıl 1 ay sözlü mülakattan 10 ay sonra şu an bizim alım onları geçti yalnız.
http://webdosya.csb.gov.tr/db/turkce/haberler/sinav-sonuc-ilani_20180523044705.pdf -
Bugun yarın açıklansa aynı beklemiş olacagız gibi bir şey
-
@7ay evet doğru söylüyorsunuz. Bu da iptal olma ihtimalinin düşük olduğunu gösteriyor. Demekki tarzları bu. 10 aydan önce açıklamıyorlar
-
@hayırlısııııııı belli bir tarzları olduğu söylenemez hocam. Bilişim personeli almıştı bir ara şaka gibi 2 haftada mı ne sözlü mülakat sonucu açıklanmıştı diye hatırlıyorum geçen sonbahardı sanırım. (Şaka gibi derken bize kıyasla. Aslında normali)
-
TAM 10 AY BİTTİ!!!! Belirsizlik ne zamana kadar devam edecek bakalim???
-
Yine yeni bir hafta daha bakalım açıklanacak mı? Tükendik.....
-
Arkadaşlar kurumda tanıdığı olan dordurabilecek birisi var mı?
-
@engineeer admin arkadaslarin vardi iletisime gectigi biri
-
@inspectorasst adminlerle iletişime geçsek tekrar sorabilirler mi? Ne aşamada ne bekleniyor?
-
@engineeer en sağlıklı bilgiyi burdaki admin arkadaş soylemisti ben bir kere daha sorayım hepimiz adına @Antimülakat hocam bir gelişme bir duyum var mı hangi aşama bu alım tekrar öğrenebilir misiniz şimdiden teşekkürler.
-
@inspectorasst tekrar sorduralim arkadaşlar. Bakalım bir gelişme var mıymış?
-
@antimülakat hocam Teşekkür ederim.
-
@Antimülakat bir gelişme var mı hocam? Öğrenebildiniz mi?
-
@antimülakat evet hocam gözümüz kulağımız sizden gelecek haberde.
-
Valla sorduk bakalım ne çıkacak bekleyelim şimdilik.
-
@antimülakat sağolun, bir an önce dönerler inşallah. Bekleme stresinden hasta olucaz yakında..
-
@Antimülakat hocam bir gelişme var mı?
-
@engineeer henüz yok hocam bekliyoruz.
-
Bakan Murat Kurum bu akşam 19.15 KONTV’de olacak ve soruları yanıtlayacak. Bir ihtimal editörler vs iletişime geçebilir diye söylüyorum. @Antimülakat
-
soruları yanıtlıyor diyor ama soruları nerden soracaz