Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Selam,
Bir kaç haftada bir girip bakıyordum yazdıklarınıza daha fazla dayanamadım yazayım dedim. "Siz" diye hitap edeceğim "biz" i kastedeceğim yani hepimizi şahsım muaf olmayacak. Daha başvuru için kpss puanınız yettiğinde babanız amcanız dayınız teşkilatlara ulaşmaya çalıştı tanıdık parti kollarıyla temasa geçmek için telefonla sağı solu aradı, bizim kızı oğlanı yeğeni nasıl yerleştiririz diye türlü yollar aramaya koyuldu. Belki siz istemediniz lanet ettiniz ama toplum içerisinde aile ortamında arkadaşlar arasında kahve toplantılarında çay sohbetlerinde cami önlerinde rakı masalarında her neredeyse ahlak abidesi kesilen aileniz akrabalarınız sizin bir yerlere gelmeniz için uğraştı. Siz bilmeseniz bile. Burda 10 kişi olduğunuzu söylüyorsunuz. 2 kişi yerleşse diğer 8 kişi nefret duyacak onlardan. Dişlerinizi sıkacaksınız neden ben değil diye. Torpili sağlammış diyeceksiniz. İnanmayacaksınız o kişi siz olmadığınız için o kişinin o görevi hakettiğini. Çünkü siz varsınız siz olmalısınız ve siz hakediyorsunuz. Kazandığınızda size adam ayarlamaya çalışan araya adam sokmaya çalışan en cılız insan bile yüzünüze bakıp aşağılayıcı bir şekilde bizim torpil işe yaradı diyecek ve siz bunu keyifle karşılıcaksınız aşağılandığınızın farkına varmadan. Neyse arkadaşlar siz benim hastalıklı olduğumu varsayın veya hasta olmadığımdan kuşkunuz olmadığı vaziyette hayatınıza devam edin.Merak edenler için güvenlik soruşturmasına geldiler bir ay kadar önce.
Merak edenler için teknik kadro adayıyım.
Merak edenler için İstanbul'da ikamet ediyorum.
Merak edenler için açıklanan sonuçlara göre yerleşemiyorum.İnançlıysanız hayırlısı olsun
İnançsızsanız bol şanslar -
Bakanlıkların sayısının azalması bizi de etkiler mi sizce ?
https://www.yeniakit.com.tr/haber/basbakan-bakanlik-sayisi-azalacak-455520.html -
@laklakan Hocam öncelikle düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat sınavda birinci ikinci vs olan yani derece yapan kişileri ayrı bir safta değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Şu var ki evet son sıradaki kişi o kadar puan farkına rağmen birincinin ikincinin önüne geçerse dedikleriniz olası.Fakat sınavı hakkıyla derece ile kazanmış, en iyi puanı almış arkadaşlara hakkını vermek ve saygı duymak gerekiyor.(bu arada ben derece yapmadım)
-
@laklakan ayrıca hocam teknik kadro adayıyım diyorsunuz, soruşturma için geldiler diyorsunuz ve açıklanan sonuçlara göre yerleşemiyorum diyorsunuz. Sonuç açıklandı haberimiz mi yok? Bu çelişkili ifadeleri açıklamadığınız sürece sizin de trol olduğunuzu düşünücem.
-
Anlaşılıyor ki @laklakan , aylar sonra hesap açıp buraya laklak yapmaya, içindeki tüm pisliği, fesatlığı kusup millete fitne sokmaya gelmiş.
Açıklanan sonuçlara göre derken yine anlaşılıyor ki bu bilgiyi kurumdaki dayısından,eniştesinden almış. Ve yine tüm çelişkili ifadelerinden anlaşılıyor ki ahlak abideliği taslayan bu “hasta” zat, torpilin türlüsünü denemiş fakat bunun fayda etmediğini içerideki dayısından öğrenince buraya pisliğini kusmaya, nifak sokmaya gelmiştir.
O zaman sana derler ki “hasta” zat, çalışsaydın! derece yapsaydın! Haketseydin! Kimsenin kimseyi zan altında bırakmaya hakkı yok! Bu noktada herkes kendini ve haddini bilmeli. Elbette hepimizin hırsları,arzuları var fakat basarıyı takdir edebilmeli başarısızlığı hazmedebilmeli ve yoluna “edep” ile devam edebilmeli...”insan” olmak bunu gerektirir. -
Hangi açıklanan sonuçlar ben de anlamadım
-
Arkadaşlar acaba listeler belli oldu siteye mi yüklemiyolar. Içerden bilgi almış olabilir mi
-
@iktisadii34 Açıklanan birşey yok ben mülakat öncesi yazılı sonuçlardan bahsediyorum. Benim üstümdekileri almayıp beni alırlarsa üzülürüm ama sizin yapacağınız gibi görevi kabul ederim. Haketmişim gibi yani ilk iki mesaj iyiydi de hocam üçüncü mesajda yıkıldım :))
-
@hayırlısııııııı Hayır bakın arkadaşlar çıkarım yapıyorum sadece saçmalamayın. Moralinizi beklentinizi düsürmeyin yaa
-
Şuradaki arkadaşlar sırf heyecanından ve şevkinden enerjisinden dolayı bu görevleri hakediyor inşallah olur tüm kalbimle
-
@laklakan, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@iktisadii34 Açıklanan birşey yok ben mülakat öncesi yazılı sonuçlardan bahsediyorum. Benim üstümdekileri almayıp beni alırlarsa üzülürüm ama sizin yapacağınız gibi görevi kabul ederim. Haketmişim gibi yani ilk iki mesaj iyiydi de hocam üçüncü mesajda yıkıldım :))
Laflara bak..imalara bak ... "sizin yapacağınız gibi görevi kabul ederim.Haketmişim gibi yani;)" bu ne demek ! sen kendini ne zannediyorsun??
Bu laflara bakarak bile senin gerçekten bir ruh hastası olduğun ortaya çıkıyor. Sen önce saygıyı da geçtim insan olmayı öğren!
Senin pis ruhlu insanlar devlette görev yapmayı haketmiyor.. -
@laklakan ayrıca mülakat öncesi sınavı kastettiğini söylüyorsun güya .. yazılı sınavı gecemeyenlere zaten gvs yapılmıyor. Bu neyin kafası ya acilen psikiyatri ye gitmelisin sen
-
@iktisadii34 eyvallah sağolasın
-
@laklakan, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Bu zat "sizin yapacağınız gibi görevi kabul ederim. Haketmişim gibi yani;) " sözleriyle küstahlıkla kalmayıp aslında yazılı sınavı kazanan herkese hakaret ediyor ama bu pis ruhluya haddini bidirmek yalnızca bana düşüyor ve tek tepki benden çıkıyor!YAZIKLAR OLSUN!
-
@iktisadii34 tamam kardeşim aldım ben ağzımın payını
-
Herkesin gvs si bitiyo da bizimki neden bitmiyo böyle eli kolu bağli oturmaktan sıkılmadiniz mi hala ? Bir seyler yapalim . Bakana twitterdan yazalim, baska bi seyler yapalim 3 ayi geçti artik bu süreçler bitirdi bizi .
-
Konuya bir arkadaşın yönlendirmesi ile ulaştım.
Mesajların çoğunu okudum sadece laklakan nickli arkadaşın yazdıkları dikkatimi çekti.
Hepimizi töhmet altında bırakıp torpil ahlaksızlığına bulaştığını, bunu kendi isteğiyle yapmadığını ama görevi kabul edeceğini söylemiş.
Madem bu kadar yakınıyorsun torpile kazanırsan git feragat ver de samimiyeti ne inanalım.
Ben sınava girdiğini hiçbir yakınına söylemedim torpil rezilliğine bulaşmasınlar diye. Ben de teknik personel kadrosundanım.
Güvenlik soruşturması için kimse gelmedi.
Ev ziyaretine kimse gelmedi.
Burada torpilden yakınanları kuruma feragat dilekçesi vermeyi davet ediyorum. -
@antalcid torpile yakınmak torpilli olmak manasına gelmiyor sayın antalcid. Foruma hoşgeldin. Hayırlı kandiller
-
@antalcid hocam sizin ikamet neresi? Demekki güvenlik soruşturması hala devam etmekte. Ben gvs biter bitmez açıklama yapılabilir diye düşünüyorum. Hayırlısı
-
Arkadaşlar forumda seviyeli bi ortam var bunu bozmayin. Yeni gelenlere elbet kapi açik ancak suistimal edenlere gerekeni yapacaktir yöneticiler.