Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@üçnokta @Antimülakat editor arkadasin profiline gidip sag ust kosede ust uste uc noktada sohbete basla var ben ordan ulastim ve yardimci olmustu
-
@antimülakat hocam kusura bakmayin kotu birgun gecirdim editor sizsiniz size ne anlatmisim hocam yazi kismina gelince @7Ay hocamin yazdiklari olur mu yoksa daha farkli dilekce gibi birsey mi olsun tekrar kusura bakmayin
-
Dostlar konuyu haberleştirdik. Sayın Bakan'a çağrıda bulunduk. Umarız tez zamanda mülakat sonuçları açıklanır. Bizlere daha sonrada taleplerinizi iletebilirsiniz. Müsait olduğumuz en kısa sürede dönüş yapmaya çalışırız. Haberimizin dağıtılması ve yayılması işini hep birlikte üstlenelim. Hakkınızda hayırlısı olsun!
-
@antimülakat hocam cok cok tesekkur ederiz cok guzel bir yazi olmus artik hakkimizda hayirlisi olsun
-
@antimülakat hocamm var ya ADAMSIN ya Allah razı olsun bizi yalnız bırakmadın bi tanesin
-
Eyvallah dostlar, TY olarak bir yerde görevimizde İİBF'li dostların dertlerini, sıkıntılarını ve beklentilerini dile getirmek. Keyfe keder işlerimizde olmalı, gülüp eğlenmeliyiz de ama şu meselede olduğu gibi 7 ay bir mülakat sonucu açıklanmıyor ise bu sürece müdahil oluruz, bundan sonra da olmalıyız. Burada tek mesele yazdığımız içerik doğru kanallara ulaşması için daha fazla yayılmasının ve dağıtılmasının sağlanması. Bizim ulaştığımız face Instagram ve Twitter gruplarına paylaşım yapacağız. Sizlerden ricamız sizde yazıyı ulaşabileceginiz mecralara gönderin, gönderin ki gören sayısı artsın, gören sayısı demek Google tarafından otorite kazanması demek. Otorite kazanmasıyla da belki bakan adı dahi yazdığımızda site içi indeks sayesinde Google da yazının yukarda çıkması demek. Bu durumunda yetkili makamlarca dikkate alınması ümidini taşıyor.
-
@antimülakat alakanız için teşekkür ederiz hocam tekrar. Dediklerinizi mutlaka yapmalıyız . Ayrıca bi şey sormak istiyorum. Siz ty editörlerinden memurlar. net veya kamupersoneli. net editörlerini tanıyan birisi var mı acaba? Yoksa eğer bu sitelerde de haber yaptırmamıza yardımcı olur musunuz
-
@antimülakat Ellerinize sağlık hocam sağ olun.
-
@iktisadii34 hocam çok temas sağlayacağımız platformlar değil maalesef. Başlı başına İİBF için bir şeyleri tasa edinecek sitelerde değiller. O yüzden bu konuda sizler ulaşmaya çalışabilirsiniz.
-
@antimülakat öncelikle desteğiniz için çok sağolun Bugün tekrar yazmayı düşünüyorum memurlar nete. İİBF mezunlarının yanında alınacak adayların yarısı da teknik kadrodan. Belki bunu da vurgulamak gerekiyor.
-
Memurların bir kaç editörlerine yazdım bakalım dönüş olacak mı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 7 aydır açıklamadığı bir alım var ve bununla ilgili haber yapılması için nereye yazmamız gerekiyor. Haber gönderden denedik ama bir sonuç alamadık. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
-
@7ay Whatsapptan ya da haber gonderden ses cikmadi birde asagida editorlerin cevabi daha once haber neden yapmadiniz diyenlere cevaplari:
Editör; memurlar. net ana sayfasında haber olmasını istediğiniz konular için memurlar@gmail.com adresine yazmanız gerekir.
-
@inspectorasst Onu da deneriz problem yok:)
-
@inspectorasst o halde herkes memurlar@gmail.com u mail yağmuruna tutsun hadi arkadaşlar !! Haber yaptırıp sesimizi duyurmamız lazım hadi!!
-
@iktisadii34 Arka arkaya 2 kere yazıp mail attım umarım dikkat çekeriz.
-
@üçnokta arka arkaya çokça ben de gönderdim hocam. Ne yazık ki ikimizin çabasıyla olacak şeyler değil. Diğer arkadaşlardan da destek bekliyoruz..
-
60 kişiden sadece 2 3 kişi burayı bekliyor sanki kimseden ses çıkmıyor. Bir şey için çabalıyoruz şu haber için dahi kılını kıpırdatmayan süreç daha da uzadıkça gelip burda ağlamasın.
-
@iktisadii34 herhalde herkes atandi herkesin tuzu kuru bizde bosuna ugrasiyoruz ...
-
@inspectorasst İllaki vardır armutun pişmesini bekleyen. Seviyonuz beklemeyi ha:D
-
@7ay, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Seviyonuz beklemeyi ha:D
"Seviyonuz beklemeyi ha" bu kısım izleyenlere göndermeydi yanlış anlaşılma olmasın