2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@sofuoglu neden olmasın hocamda bendeki bu oğlanla epey zor
-
@antimülakat Maşallah aslan parçasına Esasında bu saatten sonra -nickinize istinaden söylüyorum- mülakat kaldırabileceğinizi de pek ehemmiyet vermiyorum varsın siz aslan parçasıyla ilgilenin hocam
-
@sofuoglu hocam bizde mülakatlardan elenmek herhangi bir kırılganlığa yol açmayali çok mülakat geçti. O anlamda bir sıkıntı yaşamayız ama hayatın olağanca hızıyla akıp gittiği zamanı boşa kürek çekerek öldürmemek gerek. Mutlu olmayı yakalayabiliyorsan derin kuyularda boğulmaya gerek yok.
-
merhaba arkadaşlar. bu siteyi daha yeni gördüm. ben de kaymakamlık sınavlarına hazırlanmayı düşünüyorum fakat sadece hangi derslerden sorumlu olduğumuzu biliyorum. çok detaylı bilgim yok. bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz. kaynak olarak hangi kitaplardan çalışmalıyım, mülakatta ne gibi sorular sorarlar. böyle konularda bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum. teşekkürler
-
@koca-goksahan forumda nasıl hazırlanabileceğinize dair çok bilgi var. Kaymakamlık başlıklarını geriye doğru tarayın, yine sorunuz olursa cevaplanır muhtemelen.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar birden fazla duyumu birleştirdiğimiz de büyük bir aksilik olmaz ise bahar ayında Kaymakamlık ilanı geleceği söyleniyor. Ben yaza da sarkabileceğini düşünüyorum. Mart-Eylül ayları arasında 2018 KAYMAKAMLIK sınavı yapılacak gibi gözüküyor. Yine 100 kişi alınacağı konuşuluyor. Şimdiden hazırlıklar başlasın, hedefi yüksek tutmak için iyi bir hazırlık dönemi şart. 2017 Kaymakamlık yazılı sınav puanının 80 üstü puanda kaldığını belirtelim. 2016 sınavında da yazılı sınavdan 38 doğru yapan kişi 100 puan almış ve yazılı sınav 70 puanda kapatmıştı. Bakalım 2018 Kaymakamlık sınavında neler olacak?
Şimdiden Kaymakam olma hayaliyle yanıp tutuşan tüm dostlara başarılar diliyoruz. Çalışmalara devam
İyi günler, idari hakimlik için peki duyumunuz var mı?
-
@sofuoglu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi hocam insan hakları aöf kaynağının tam olarak ismi nedir acaba, internette biraz bakındım da bulamadım.
kardeşim bi ismi yok, aöf yayınları yazıp buldum fiyatı da 10 lira, sipariş verdiğim adrese bi bakayım da bulabilirsem linki kopyalayayım buraya
-
@sofuoglu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi hocam insan hakları aöf kaynağının tam olarak ismi nedir acaba, internette biraz bakındım da bulamadım.
https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/insan-haklari-ve-demokratiklesme-sureci-11471
-
@can-mavi Eyvallah hocam sağolasın
-
17 mart 2018 kaymakamlık sınavı olacak söylentileri var, sağlam kaynaktan duyan var mı?
-
Nisan sonu veya mayıs başı içinde bir söylenti çıktı göreceğiz bakalım..
-
Belki baharda gelecek ilan. Çalışmalar son hız devam etmeli dostlar. Bugün Cumhurbaşkanı tarafından verilen bilgiye göre de kaymakam maaşlarına güzel bir zam yapılacak. Gerçi Kaymakam Adayı olmak isteyen maaş meselesine çok takılmaz ama anladığım kadarıyla Hakim ve Savcılardan az maaş alan Kaymakamların maaşları bunlardan daha yüksek bir seviyeye getirilecek.
-
arkadaşlar kaymakamlık yaş sınırının 35 den yukarı çıkarılma ihtimali olabilir mi bu konudaki fikirlerinizi paylaşabilir misiniz
-
@antimülakat hocam mayıs söylentileri artmaya başladı, sizin duyumlar ne zaman olacağı yönünde ya da var mı bi duyumunuz ?
-
@politics06 17 mart deniliyor benim duyduğum mayıs olduğunu duymadım.
-
@aliveli Son birkaç gündür baya dile getiriliyor ertelendi diye umarım siz haklı çıkarsınız
-
@politics06 hocam Mart, Nisan ve Mayıs aylarında olabilme ihtimali var ve yüksek.
-
2018 başbakanlık khk sı martta yayınlanırsa ilanı ocak ayında unutabiliriz ki her yıl öyle oluyor.