Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@iibfli_keynes hocam orada müşterek mülkiyeti sormak istedi yanılmıyorsam tam hatırlamıyorum soruyu ama.
-
@kombassankoma pardon müşterek zilyet.
-
@iibfli_keynes seçeneklerde müşterek vardı hocam zaten
-
Hukukta hatırladığınız sorular var mı acaba bana biraz zor geldi sanki
-
müşterek var mıydı :S geçmiş olsun öyleyse bana soruyu nasıl okudum acaba çok ilginç valla .
-
@iibfli_keynes ortak(müşterek) yazmışlar ondan olabilir hocam sağlık olsun
-
Spor bölümünün hiç bir mantıklı açıklaması yoktur şikayetlerin dikkate alınması kadar normal bir şey de yoktur herkes şikayet ve dilekçe hakkını da kullanabilir,birlikte verilen bu sorunun dikkate alınmasından dolayı mutlu ve umutluyum alandan olmazsa olmasın daha iyi arkadaşlarımıza nasip olsun
-
tescil ile ilan farklı olursa nasıl çözümlenir diyordu , ben mahkeme dedim ama sanırım bu da yanlış .
-
@iibfli_keynes o soruda ilana güven diye bişey vardı o muydu cevap
-
@iibfli_keynes 3. kişiler korunur yaptım ben o minvalde bir şeydi daha doğrusu.
-
@iibfli_keynes, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
tescil ile ilan farklı olursa nasıl çözümlenir
A şıkkıydı sizin dediğiniz, 3. kişilerin güveni korunur ispat edilmedikçe gibi bir şey yazıyordu ama onu işaretlemedim .
-
@kombassankoma bende A şıkkı takıntısı var , tuzak diye onu işaretlemedim ama büyük ihtimalle o çıkacaktır cvp.
-
Bazı arkadaşların dediği gibi benim gözümde de kurumun kalitesi ve önemi bu güzel haber itibariyle arttı. Sınavına girenleri dahi mağdur eden kurumdan çalışırken hayır gelmez kanaatindeydim çünkü. Ayrıca bu tarz meslek sınavlarında gece gündüz büyük özveriyle canla başla çalışıyoruz bircogumuz. Böyle çalışan birinin emeklerinjn karşılığını şansla değil de hak etmeyle almak isteyeceginden ben kendi adıma eminim:) Hakkımızda hayırlısı olsun:)
-
Spor alanında düzenleme olsa dahi kyk gibi yüzlerce kişinin mülakata kalacağı sınav değildi..Diğer ikisine göre daha sınıftı sorular,görürsünüz alandan da dökecektir..Tarz sınavdı.
-
Arkadaşlar "güzel haber" olarak nitelendirdiğiniz nedir acaba tam olarak? Çok fazla gereksiz tartışma dönmüş, yine hasbel kader spor alanında bildikleri dek gelip yapan kişiler gelmiş o alakasız soruları savunmaya başlamış.
Kurumdan spor kısmının düzenleneceğine dair bir haber mi aldınız acaba?
-
@murky duyurular kısmına bak kardeş SGM sitesine gir orda gerekli açıklama var .
-
hadi hayırlı olsun
-
doğru kabul edecekler
-
En mantıklı olan buydu. Kurumu ben de arayacaktım bugünkü işlerimden dolayı arayamadım, siteye bakayım dedim siz gerekli tepkiyi koymuşsunuz teşekkür ederim.
Her ne kadar spor bölümünden sonra demoralize olup boş bıraktığım 10 soruyu rastgele işaretleyip çıkmış olsam da bir umut doğdu bu durumda. Hayırlısı olsun.
-
@iibfli_keynes birlikte zilyetlik olmayacak mi