Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@iibfli_keynes aynen hocam garip gerçekten kyk açıklanırken buranın açıklanmaması şaşırtıcı
-
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah o kadar çok istiyorum ki bu mesleği
-
@iibfli_keynes neden bu kadar çok istiyorsunuz hocam
-
@kombassankoma Sporla çok haşir neşirim . 9 sene klüpte basketbol oynadım . İlgi duyduğum bir alan spor ve bu alana katkı yapabilmek hayattaki en önemli ideallerimden birisi.
-
Arayan soran oldu mu arkadaşlar
-
@iibfli_keynes dostum aynı durum benim için de geçerli ben de sporla hasır neşirim umarım bunları göz önünde bulundurarak seçim yaparlar..
-
@iibfli_keynes anladım hocam inşallah kazanırsınız.
-
@kombassankoma amin inşallah siz de kazanırsınız
-
Son dk golü atar belki
-
@buhara bugün de gol olmadı
-
@iibfli_keynes Evet ne yazık ki
-
bugün açıklanmasını beklemek yersiz mi olur ?
-
@iibfli_keynes bugün sanmıyorum açıklanacagini yeni sistem Hakkında görüşmeler yogun olacak gibi, Cuma günü açıklanabilir diye düşünüyorum.
-
spor müfettişleri derneği sitesinde şöyle bir ibare var, ben baktım grup başkanlığı bulamadım ama buraya yazayım, bilgisi olan vardır belki; ''Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı 20.12.1993 tarihli ve 21794 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği kapsamında görev yapmaktadır. Teftiş Kurulu Başkanlığı bir Başkanla, Başmüfettiş, Müfettiş ve Müfettiş Yardımcılarından oluşmakta olup, Kurul doğrudan Genel Müdürlük Makamına bağlıdır. Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığının merkezi Ankara olup, halen İstanbul ve İzmir'de Grup Başkanlıkları bulunmaktadır. ''
-
Arkadaşlar ben bugün aradım çalışmaların devam ettiğini söylediler.
-
@coopdefood yeni bakan ataması ve onu takiben teftiş kurulu başkanı ataması bekleniyor sanırım bugünlerde beklememek lazım sanırım hocam
-
ben belki bugün diye düşünmüştüm gene yanıldım
-
@iibfli_keynes hergün bende düşünüyorum ama yok gelmiyo hocam yoruldum valla
-
Açıklandı arkadaşlar
-
Açıklandı