Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@vhki onaysız da olsa demek istedim. Suret de bulunsun yanınızda
-
@vhki benim de fotokopiyi onaylamamisti muhtar, onun yerine muhtarliktan nufus cuzdani sureti aldim, dun girdim mulakata hicbir sorun olmadi rahat olun, nufus cuzdani sureti kabul ediliyor
-
Mülakata girenler soruların içeriğiyle ilgili bı cevap verseler ben de girip çıkınca paylaşıcam zaten direk burda
-
@aslı1 tesekkur ederim.sureti götürmeyip sadece fotokopiyi görürsek kabul ederler mi ?
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum güvenlik soruşturması formu 3 sayfa biz sadece ilk 2 sayfayı götürcez demi oda tek sayfada olcak şekilde galiba doğru mu anlamisim
-
@february tesekkur ederim.
-
@vhki onaysiz sekilde olana rastlamadim dun, sizi yaniltmak istemem, bir sekilde suret veya onayli fotokopi vardi gordugum insanlarda..
-
Bu güvenlik folormu 4 sayfa çıkarılacak dio yani arkalı önlü 4 tane olacak 4 tane fotoğraf yapstrcAz dogrumudr
-
@halimatakk evet dediginiz sekilde olacak
-
@aslı1 tesekkurler
-
@aslı1 çok sağolun hocam.
-
ikamet belgesi muhtarlıktan aldımdiğer forumlarda nufustan alınması sart falan denilmiş muhtarlıktan alınan olmuor mu?
-
@halimatakk resmi belgedir, olur. Nüfus artık nüfus kayit örneği şeklinde veriyor zaten. Ikametgah bilgileri altında yazıyor. Islak imzalı olması ve oturduğun yeri yazması yeterli bence.
-
Arkadaşlar ben ikametgahı ve adli sicili e-devletten aldım. Askerlik tecil belgesi dışında bütün e devlet belgeleri kabul edilecektir dediği için. Sıkıntı olur mu? Yukarıda arkadaşlar ıslak imza mühür falan filan deyince gerildim.
-
@zncr sonuç belgesinin açıklamalar kısmında edevletten alınan belgelerin geçerli olacağı yazıyor,
-
@kyhn tesekkulrer
-
@halimatak ben teşekkür ederim, başarılar.
-
@zncr e-devletten alınan belgelerin elektronik kontrol kodu vardır. Arkadaş nüfus mud. ile muhtarlik arasında sorduğu için olması gerekeni söyledim.
-
Arkdaşlar başka bir forumd biri vhki için 3 dk da 90 kelime yazılacakmış die yazmış.paylaşmak istedim.
-
@glc merhaba , merak ettim hangi forum acaba bir de nereden ulaşmış bu bilgiye