Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Transkripti noterde onaylatsam olurmu arkadaşlar postaya takıldı galiba gelmedi bir haftadır transkriptim fotokopisini biterse aslı yaptirsam olurmu
-
Uzman 3 ler yandııııııı :)))
-
@onurrr neden ki? Çok mu zormuş mülakat ya da sınav
-
@esra42 2.komisyonda girdim ilk benimle ilgili sorular sordular tanittim ailemi sordular zarf icin sayi soyledim zarftan g.psikolojine gore olgunlasmayi tanimlaydi tanimladim sivil olan ornek veririr misin dedi verdim zarftaki 2.soru bilgisayarla ilgiliydi kisayol falan diyodu kisayolunu bilmiyorum.diger sekilde biliyorum dedim size ne cikti?
-
@emre23 Hiç heyecan yapmayın arkadaşlar mülakat en fazla 5 dakka sürüyor..Benden önce. 7 veya 8 kişi girdi dakka tuttum her kişi için ve ortalama 5 dk..Mülakata giren odadan çıkınca en az 2 dakika puanlama yapiyolar sanirsam bide sonraki aday için hazırlık yapiyolar sonra sıradaki adayı cagiriyolar..
-
Ben uzman 3 ten girdim gayet rahat bi ortamda geçti mülakat..Karşılıklı soru cevap şeklinde muhabbet havasında idi..Kendimle ilgili bilgiler verdim bana başkan taa doğum tarihinden başla ilk okuldan devam et hayatını anlat dedi..Çalışıyorum dedim en son maaş sordu..
-
@emre23 sağ olun hocam hakkınızda hayırlısı olsun :))
-
Sonra 1 den 4 e kadar bi numara söyle dedi başkan bende 4 dedim..Zarf numarasiymis..Orda çıkan soruları sordular..
-
@emre23 mülakat öncesi bilgisayar ile ilgili sınav var mı? Cevaplar için çok teşekkürler, geçmiş olsun.
-
Uzman 3 olmama rağmen Word den sorular sordular..Zarftan ne çıktıysa o soruları sordular..Yani özetle bu yazdıklarım uzun olsada 5 dakika sürdü
-
@emre23 uzman 3 icin bilmiyorum da benim ortamim gayet ciddiydi ama ben guleryuzluydum gerilmedim heyecanimi hissetmislerdir tabi.komisyon cok sohbet havasi degil soru cevap seklinde gittik.Bana mulakatim kisa surdu gibi geldi ben de bitti mi dedim asker de siz devam etmek istiyorsaniz konusabilirsiniz dedi gulerek:))) Ben de uzun suruyordu genelde bana kisa surdu gibi geldi olumsuz gibi dusunup kendimi kotu hissettim dedim onlar da sizinle ilgili durum degil dedi oyle gulduler yoksa cok ciddiler.Dogal davrandim gayet :)) cikarken hava yumusadi.
-
@sdaa01 yok sınav yok ama keşke olsadi uygulama sınavı..
-
Arkadaşlar istenilen belgelerin asılları ni getirmeyin boşuna..Hiç kimseninkine bakmadilar..Ben sadece istediklerini getirdim asılları ni getirmedim..Sadece kimlik yanımdaydı..
-
Uzman 3 le ilgili personel daireden gelen komutanla tanıştım sordum açık açık dedim komutanım bu iş nedir neyin nesidir ne iş yapar
-
@emre23 cevapladı mı peki
-
Dedi bi dosyama bakayım vardı meslek tanımı baktı yanında değildi dedim 2 haftadır 4836 ya baglanamadim hergün aradım dedim güldü
-
@emre23 hahaha o 4836'ya ben de bağlanamadım bir türlü
-
@vhkici banada akademik özgüven nedir diye soruldu aynı şekilde birde kısa yol tuşu doruldu
-
@esra42 aciklayabildiniz mi hocam ikisini de ben kisayolu sorulan seyin diger yontemini biliyordum kisayolunu bilmiyordum.oyle dedim.
-
@emre23 hocam genel kültür mü soruyorlar sorularda bilgisayar bilgisi mı