Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
bende vhki için girmiştim. İlk defa f klavye kullanmama rağmen yavaş da olsa dilekçeyi yazdım,word e de hakim olduğum için süre yeterli geldi. mülakatta gayet samimi bir ortamda geçti,komisyon güleryüzlü anlayışlıydı. word ve excelle ilgili kısa yollar sordular. cevap verdim hepsine. gerisi nasip kısmet artık. herkes için hayırlısı. umarım en kısa sürede açıklanır.
-
Hizmetli 3 e başvuran arkadaşlar sizlerin ki nasıl geçti ? Mülakata katilim az di galiba ben öyle gördüm bu arada benim mülakatım güzeldi
-
Ben iyi veya kotu gecti de diyemiyorum neye gore diyecegimi de bilmiyorum. sorulan sorulari cevaplayip dogal davrandim kendimi anlattim ciktim o kadar.
-
@kyhn arkadaşım 3200 uzman maaşı olur mu aklın alıyor mu uzman kadrosundan mühendis giriyor avukat giriyor 4 yıllık lisans giriyor biz mülakata girerken herkes 2500 falan diyordu gerçi,sen iyi demişsin yine.Ben özellikle sordum hatta yanımda da arkadaşlar vardı sivil memur asaletini alana kadar 3680 tl dedi 1 yıl geçiyormuş asaleti alana kadar.Ondan sonrada 4000 dedi.İçin rahat olsun sen girmeye bak.Oyak var mı dedim hani sonuçte iç işlerine bağlandı ya belki kaldırmışlardır Oyakta var.Servis var mı dedim serviste var dedi.
-
@fatihdor Ben vhki de yığılma olur puanıma gelmez diye uzmanlığa başvurdum f klavyeden katipliğe hazırlanmıştım wordde zaten biraz hakimiz ama kısmet uygulama sınavı olmadan girdik inşaallah kazanırız.
-
@er-tuğrul nasipten öte köy yok kardeşim vardır bunda da bir hayır.
-
@fe-sn-cu aynen öyle tek başımıza etikil değiliz kaderimizde ama her şeyde bir hayır vardır demişler biz de böyle inanıyoruz
-
@fe-sn-cu siz hangi alandan girdiniz?
-
@er-tuğrul uzman 3 ertğrul Buğra ben lan :))
-
@fe-sn-cu ciddi misin vallaha aklıma geldi ama ihtimal vermedim hah
-
uzman(2) den giren var mı?
-
Ne zaman açıklanır ki?
-
@mh0182 eğer herkesin güvenlik soruşturması yapılır listeler öyle açıklanırsa en az 5-6 ay asil ve yedekler belirlenip güvenlik soruşturmaıs yapılırsa 1-2 aya açıklanır.
-
En geç bir aya açıklanır demişti ordaki görevli komutan
-
@snm yani o komutan öyle dedi evette şimdi ilbankın mülakatına girdiler 2 ay önce güvenlik soruşturmaları yeni istendi ve hani asil ve yedek adayların değil bitin hepsinin listeler açıklanmadan güvenlik soruşturmaları yapılacakmış.
-
@snm inşallah 1 aydır.. Bekleyiş zor.. Ne olacağını bilmeden.
-
@fe-sn-cu ben orada uzman olarak Aralık ta işe başlayan biriyle konuştum o söyledi uzman kadrosu benim birimim farklı ama maaşlar aynı oluyor dedi. Bu ay cogu kurumun maasi 12 ocakta yatti hesaplara. Yeni zamla beraber
3200 civarı almış. Tabi sendika üyesi ise tsp de vardır onu düşmek lazım. Bes kesintisini katarsak, bes ten çıksa iki ay içinde 70 civarı ekleriz basa baş gider. Yine 3200 civarı olur. Söylediği 3200 dü. Içinde değilim kurumun kesin bilgidir diyemem yinede. Bende isterim daha fazla olmasını :)) -
@atom var
-
@atom Nasıl geçti uzman2 mülakatı ?
-
@kyhn yani o memur bana kurumlara gore burasi fazla olur demisti net olarakta 3680 demisti asaletini alinca da 4000 i devirirsin demisti bende arkadaslara soyletmistim memura hatta.Herkesin de gozu acilmisti ;))