Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@mh0182 beynim yandı bugün:(
-
@dilaram aynen memura da acıdım ama sanırım aynı kişiler açmıyor telefonu
-
@mh0182 yarını da hiç karıştırmadı mı️
-
@glc galiba yaa:( farklı cevaplar geliyor çünkü.
-
@dilaram benim umudum yok bakalım bugünden
-
@mh0182 nasıl ulaşıyorsunuz ya ben niye aradığımda kimse açmıyor
-
@mh0182 bugün mü yarın mı kalpten gidecem artık hocam
-
dayanamadım bende aradım bakan onaylamış gelecek bakan onayından bugün veya en geç yarın açıklayacağız dedi çok kibar bir beydi. Buradaki en önemli Bilgi bakanın onayından geçmiş olması çok heyecanlandım çokkk
-
@atanamiyorum hocam süper haber, en azından onaylı onu biliyoruz
-
8640 lı numaradan aradım onay falan demedi, teşekkür ederim diyip kapatırken telefonu son anda bugün açıklanabilir dedi
-
@dilaram evet hocam onay bekleniyormuş sanırım önümüzdeki haftaya kalır mı dedim. Bakan bey onayladı gelmesini bekliyoruz açıklamak için dedi rabbim burda bekleyen bütün arkadaşlara ve bana bu Sevinci yaşatmayı nasip etsin heyecandan ellerim titriyor
-
@mh0182 8670 i aradım ben
-
8670 pardon
-
@atanamiyorum amin hocam inş, iyiki sormuşsunuz onayı, çok güzel oldu bu cevap
-
Herkes aradığı numarayı yazabilir mi bizlerde bi deneyelim ne kadar çok olursak o kadar iyi bence
-
Bakan bey onayladı yarında başbakan onayı gerekli derler haftaya da cumhurbaşkanı derken, mart ayında da ortak imza müşterek kararname için aynı anda imzalarını bekliyoruz derler uzar gider bu süreç şaka bir yanaaa bugün için son 1 saaatimiz.Olur inşallah
-
Evet şimdi bende aradım takipte kalın bugun ya da yarın açıklancak dedi hayırlısı hepimizin hakkında
-
@nida1993 takipten çıkamıyoruz ki deseydniz lavaboya gidemiyom ya buraya jamdarmaya bakacam diye.
-
Kimse inanamıyor bugün yarın açıklanacağına o kadar alışmışız ki beklemeye
-
@atanamiyorum farklı bir sürü yorum oldu ondan hocam:)