Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@emektar aynen arananlar yazarsa çok iyi olur
-
@nötrino banada öyle geldi umarım öyle değildir.
-
@joker malum aradiklarinda tebligati gonderdik diye arayacaklar . Tebligatin gelmesi 1 hafta surse onumuz bayram bakalim artik hayirlisi.
-
@emre23 hocam "devlet memuru olur "diye sonuç çıkan raporları tekrar mı değerlendiriyorlarmış anlamadım sağlık raporunda sorun çıkmayanlar derken raporu gecikenleri mi kastetti acaba
-
Haftaya güzel haberler alacaz desenize
-
@joker hocam bence asil olup da olumlu saglik raporu alamayanlar ya da saglik raporu gondermeyenler icindir o soyledikleri
-
@nötrino evet mantıklı teşekkürler
-
@joker herkes aynı anda aranıp göreve başkamıycak mı farklı farklı mı olacak
-
@joker raporu ulaşmayan fikrimce
ben sordum benim ki ulaşmıştı diye ulaşmış dediler -
@joker başlayalimda hangi kombinasyonda başlarsak başlayalım joker bey.isterse hepimiz aynı isterse farklı.
-
@emre23 gerçekten mi?? Ben de arayacaktım kurumu. Bıktırdım diye aramadım. Keşke arasaymışım. Hayırlı haberler alırız inşallah..
-
Başlayalım artık inşallah yorulduk beklemekten sınava çalış senelerce oldu olmadı stres,sınav sonucu yüksek mi düşük mü açıklandı açıklanmadı bekle stres , kadro yok stres,açıktan alımlarda sıralamaya girecek miyim, mülakatı geçecek miyim stres, sağlık raporuyla bugün git yarın gel bir hafta uğraş , aylarca güvenlik soruşturmasını bekle maddi manevi sıkıntı çek ...Artık bitsin bu stres başlayalım artık hayırlısıyla
-
@atom inşallahhhh...
-
@emektar inşallah.. Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin.
-
@atom amin hocam inşallah...
-
Günün ilk yarısı bitti.. 0312 numara ile başlayan telefon alan yok mu? :))
-
ne yazık ki yok hocam
-
Geçen hafta arandıklarında ucu açık belli olmayan bir tarih dediler. Sonra da haftaya arayacağız dediler. Bu mevzu da sonuçların açıklanacağı zamanki gibi aranasıya kadar kıvrandıracak anlaşılan.
-
sabah aradım.baziları bitti.cagirmaya basliyacaz bu hafta dedi.
-
Inşallah