Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@murrro birkaç kere aradım açan olmadı yedeklerden çağrılan yokmu?
-
@adayymemur malesef
-
ben bugün arandım evraklarımı toplamam istendi salı günü ankara ya gidip evraklarımı teslim edicem darısı başınıza
-
@murrro ben arandım evraklarımı toplayıp ankaraya gidicem
-
@adayymemur hayırlı olsun inşallah bana da kısmet olur.
-
@murrro inşallah emek veren herkese nasip olsun.
-
@adayymemur inşallah.
-
jandarma ve sahil güvenlik akademisi başkanlığına sivil uzman alımı için geçen ay ki alıma başvuran varsa sonuçlar açıklanmış, bu kurumun yaptığı uygulamalı sınav hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
-
@hoffafd hangi alandan başvurmuştunuz bende sonuç göster kısmı açılmıyor malesef ?
-
@hoffafd bende hukuk alanından başvurmustum mülakata kalmışım daha önceden hukuk alanından başvuranlar varsa mülakat hakkında bilgi verebilirlerse çok iyi olur
-
bende başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor ve uygulamalı sınav veya mülakat tarihi yazıyor yani mülakata girebilir miyim karmaşık olmuş biraz
-
@tolga80 bende de aynısı yazıyor mülakat tarihi yazdığına göre girebiliyoruz
-
Bende de aynısı yazıyor. Mülakata çağrılmışım. Bir de bu il tercihleri nasıl olcak acaba.
-
@mezun Daha önce uzman sivil memur alanından girmiş olupta başlayanlar çalışma koşulları, maaşları hakkında bilgi verebilir mi?
-
@mezun hocam e devletten giriş yapıp sonuçlarıma tıkla oradan görebilirsin
-
uygulamalı sınav için bilgi verecek olan yok mu ? uluslararası ilşkilerden başvurmuştum ben, ne sorarlar, takımla mı gitmek lazım, sadece mülakat mı olur filan ?
-
@hoffafd gittiğinde görürsün zaten gelen adayların çoğu takım giymiş olacak okuduğun bölüm dahil genel her konuda sorulabilir.Zaten kendini tanıtman ile başlayacaksın.Soruların cevabını bilmen kadar;kendini nasıl ifade ettiğini,duruşun jest ve mimiklerin doğru mu yalan mı söylediğin de çok önemli kimi mülakat 2 dk kimi 10 dk kurulun takdirine kalmıştır.
-
@hoffafd büyük ihtimalle önce yazılı sınav sonrasında mülakata geçersiniz.
-
yazılı sınavda ne sorarlar acaba.
-
@yigitz kendi alanınızdan büyük ihtimalle gelecektir sorular.