Burs Kredi Sonuçları
-
https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr
Arkadaşlar bu adresten kredi/burs hesabınızın hangi şubeden açıldığını, kartınızı hangi şubeden ve hangi tarihte alabileceğinize bakabilirsiniz.
Sanırım onda da Tc kimlik son hanesine göre bi tarihlendirme yapılmış yığılma olmaması için -
BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAAHHÜTNAME YAPTIRDINIZ. ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. TAAHHÜTNAMENİZİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜNÜZ ÜNİVERSİTEDEN ÖĞRENCİLİK DURUMUNUZU GÜNCELLETTİRİNİZ.
böyle bir uyarı çıkıyor ne yapmak lazım -
Ben kredi almakistemiyorum tahattutnameyi onaylamadan neden otomatik hesap açtılar kart cikarttlar.
-
@uzman O muhtemelen otomatik prosedürdür, ayrıştırmadan hız kazanmak üzerine herkese çıkartılıyor olabilir (Bireysel Görüş). Bir imzan ya da talebin olmadığı için bir sıkıntı yaratmaz.
-
öğrencilik güncellemesini nasıl yaptınız?
-
@Çekonomist Burs Kredi Sonuçları içinde söyledi:
Çok şükür burs çıkmış herkese benden
kardeş ikonlarla olmaz bu iş söz veren sözünde durur 17 aralıkta çaylar senden ona göre hazırlığını yap.
-
Ben öğrenci belgesi ni gönderdim ama dilekçe yazmayı unuttum. Yinede onaylarlar mi
-
e devletten onay verdikten sonra başka işlem yapmak gerekiyor mu?
-
@zaknafein Burs Kredi Sonuçları içinde söyledi:
@Çekonomist Burs Kredi Sonuçları içinde söyledi:
Çok şükür burs çıkmış herkese benden
kardeş ikonlarla olmaz bu iş söz veren sözünde durur 17 aralıkta çaylar senden ona göre hazırlığını yap.
@zaknafein hocam çay kolay siz gelin