Allah a şükürler olsun kazanmışım. Bu güzel duyguyu herkes biran önce yaşar inşaallah.
Çekonomist
@Çekonomist
Çekonomist tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
Listedeyim çok şükür. Çetin bir sınav olacağı belli herkese başarılar. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
@longisland @Antimülakat hocan haklısınız tabi gelmeyerek masraf yapmak istenmemiş de olunabilir. Ancak ilan kıtlığının yaşandığı şu dönemde sınava hazır değilim diyerek girmemek çok lüjs zira 87 üzeri alanların zaten bir alt yapısı var.
Sgk müfettişliği ve mkek müfettişliğini küsüratlarla kaçırmış biriyim rekabet sınavına girip bu durumu görünce üzüldüm.
Bu konuyla ilgili bir başlık açıp bence değerlendirilmeli. -
RE: İş Müfettiş Yardımcılığı mülakatı aylardır neden açıklanmıyor.
Çok şükür bir sancılı sınav daha sonuçlandı kazanan arkadaşları tebrik ederim inşaallah en kısa zamanda yeni ilan gelir duyum var mı
-
RE: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sözlü sınavı sonuçları
@escobar_p @Antimülakat her özelleştirme sonrası kurumun karşısında eylem oluyor onlar moralini bozar zaten bizde yüklenmeyelim
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
92 ile başvurmayı pek düşünmüyorum. Hem çeviri hem İstanbul beni düşündürüyor. Benim gibi düşünen var mı başvuracak mısınız ?
-
RE: Çeko Mezunları Paylaşım Platformu
Gazi üni mezunuyum şuanda da yine gazide çeko yüksek lisans yapıyorum. İş müfettişliği, sgk müfettişliği, sgk denetmenliği gibi a grubu kadroların mevzuatını iyi öğrendik ama çeko genel olarak puan türlerinde etkili değil malesef. İnşaallah bu durumlar düzeltilir.
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
Geçen arkadaşlar hayırlı olsun klasik sınavdada yüzünüz güler inşaallah
Çekonomist tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
@autumn çsgb eğitim uzm yardımcılığını yedek olarak kazanan arkadaş sgk asil listesinde asillerden ikisine bir yerleşen yok
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Guy ilanı bekleyen herkesin gözü aydın bu sınava başvurmayacağım ancak sizlerin adına çok sevindim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
-
@kamil Allah razı olsun kardeşim. Aynen öyle nasip olunca oluyor darısı sizlere inş
-
Allah a şükürler olsun kazanmışım. Bu güzel duyguyu herkes biran önce yaşar inşaallah.
-
@hgrotius daha önce sınav tecrübeniz var sanırım bunu düşüneyim sağolasın. Rekabet sınavındada bol not verirler işletmeden deniliyordu. Ancak işletmeden bıraktılar malesef
-
@hgrotius haklısın kardeşim zaten murakıplık için düşünüyorum. Ancak çeviri yapacak dil bilgim malesef yok. Bu sürede de o aşamaya gelmek güç olur
-
@paretowilfredo anladım kardeşim tecrübe gereken güzeş bir kariyer meslek murakıplık dediğiniz gibi ileride düşünülebilir. Ankara -İstanbul planınız güzel
-
@paretowilfredo kardeşim İstanbulu severim ama gezmesini severim büyük ihtimal bende başvurmam
-
92 ile başvurmayı pek düşünmüyorum. Hem çeviri hem İstanbul beni düşündürüyor. Benim gibi düşünen var mı başvuracak mısınız ?