Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
Arkadaslar arkadasla görüştüm komisyondaki biriyle görüştüğünü ve değerlendirmelerin devam ettiğini ama bu hafta kesinleşeceğini söylediğini söyledi.
-
Teşekkürler Bilgi için hocam bekleyiş devam ediyor o zaman:) komisyon herkese karşı çok olumlu olduğunu duydum ama malesef ki birilerimiz kazanırken birilerimiz de elenecek hakkımızda hayırlısı olsunn@ecinar
-
@robinson1 Rica ederim kardeşim. aynen öyle kardeşim herşeyin hayırlısı hiçbişey dünyanın sonu değil sonuçta.
-
Buralar çok sessiz bugün de açıklanmayacak sanırım
-
Bugün açıklanma ihtimali var mı acaba ?
-
@wincheaster insallah acıklanır bugün
-
Lütfen rica ediyorum bugün açıklansın artık.
-
Kurumu arayan oldu mu bugün ?
-
"Fazla uzatmayacağız, önümüzdeki hafta pazartesi salı açıklayacağız." Nereden nereye Cuma oldu hala açıklanmadı, hayır madem açıklanmayacak neden böyle beklentilere sokuyorsunuz ki? Ne zaman açıklanır acaba diye sorulduğu zaman "komisyonun takdiri" deyin geçin. Bütün hafta her gün sınav sonuçları bekledim, bugün de açıklanmazsa gerçekten üzücü.
-
Kurumu aradım ben ama personelin bir bilgisi yok bugün aciklanmazsa haftaya kalır dedi haftaya kesin açıklanır mı sorusuna ise belli olmaz bizde uzamasını beklemiyorduk dediler.Aldığım bilgiyi paylaşmak istedim.
-
@wincheaster Anlaşılan o ki bu süreç uzayacak. Teşekkürler bilgi için hocam.
-
@murky kardeşim süreç uzun yada kısa olsun neticesi olumsuz olunca insan çok üzülüyor hakkımızda hayırlısı olsunda keşke mülakat listeleri 2 katı olsa 2 katından alsalar kazananları bu kadar fazla kişide uzulmese
-
@wincheaster Hayırlısı.
-
Arkadasa yazdım bakalım bişey öğrenirsem bilgilendircem arkadaşlar.
-
Arkadaslar işlemler devam ediyormuş öyle dedi arkadas
-
@ecinar devam ediyormuş derken hocam haftaya sonuçlanabilecek bir süreç mi? Yoksa ucu açık bir süreç mi ?
-
@wincheaster kardeşim sadece bunu söyledi o da fazla bir şey soramıyomuş
-
@ecinar sanki süreç biraz uzayacakmış gibi ama inşallah bizi yıpratacak kadar uzamaz.
-
@wincheaster sgk dan dolayi idmanliyiz hocam uzun süreclere
-
O zaman diğer kurumlar gibi güvenlik soruşturması önden yapılıyor tahminimce.. Bilgi için sağolasın hocam @ecinar