Hukuk konu anlatim icin tavsiye ?
-
Arkadaşlar sınava az kaldı. Anayasa ve idare hukuku için 4t kamu hukuku almayı düşünüyorum. Anayasa ve idare kitapta kaç sayfa acaba? Başka bir önerisi olan var mı?
-
Arkadaslar idare ve anayasa dan guncel nota ihtiyacim var rica etsem gonderebilir misiniz varsa cok ihtiyacim var
-
@duvager PDF formatında elinde olan varsa bende alabilirim. Benimde ihtiyacım var kısa bir tekrara.
-
@sınavsayar benimde var yok mu beyler PDF'si olan.
@Aslan-Reyiz varsa reyizde vardır -
Arkadaşlar 657 yayınlarının idare ve anayasa hukuku konu anlatımlı kitaplarını almayı düşünüyorum. En güncel kitapları 2018 tarihli. Tam olarak 2018’in hangi ayında basılmış bu kitaplar? Tüm anayasa değişiklikleri kitapta var mı acaba? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
-
Bu kitapların güncel olup olmadığı konusunda bilginiz var mı Aslan Reyiz?
-
A kadro almayın sakın ya güzel dediler aldım ne kadar özet.bilgiyi direkt yazmış örneksiz akılda kalıcı değil tavsiyem 4T geri onlara döndüm.
-
Murat yayinlari ozel hukuk konu anlatimi cok guzel ve detayli bir anlatim icra iflas kismi da cok guzel oneririm
-
657 yayınlarının anayasa ve idare hukuku fasiküllerini kullanan var mı peki arkadaşlar? Ya onları ya da a kadronunkileri almayı düşünüyorum.