Bir tavsiye
-
Evet dostlar, öğrendiğim yararlı bir şeyi herkesin de öğrenmesini isteme huyumdan dolayi bu başlığı açmış bulunmaktayım.
Hepimizin evinde olan,kullandığımız bu cilt bakım/saç bakım/ kozmetik vs ürünlerinin ne zaman üretildiğini öğrenmek mümkünmüş. checkfresh com’dan ya ürünlerin üzerindeki ya da kutularının üzerindeki “batch code”ları yazarak ürünlerin ne zaman fabrikadan çıktığını öğrenmek mümkün. Bu batch code nasıl bulunur sitede resimler var zaten.
Ornegin benim bi parfumum milattan önce üretilmis, adam zehirlemede birebir oldugunu dusunuyorum kendisinin bi kremim 5 aylikmis digeri 6yillik. Bu uretim tarihini bilmek insani az gicik etmiyor degil, ozellikle artik almis oldugun ve kullandigin bi urunse..ama bundan sonra alacaklariniz icin bi faydasi olur belki diye dusundum. En azindan batch codelari kutunun ustunde yaziyorsa almadan once urunun uretim tarihini gorebilirsiniz:)Her neyse bu da boyle bir bilgiydi:)) belki bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin yazmak istedim, umarim isinize yarar:) sevgiler