Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer
    Baskent Kariyer
    • İkinci Üniversite

KöyünDelisi

Arkadaşlar merhaba,

İkinci üniversite kapsamında Anadolu Üni - Uluslararası İlişkiler (İngilizce) ve Ataaöf - Laborant ve Veteriner Sağlık programları arasında kayıt yaptırma konusunda kararsızım.

Farkındayım birbirleriyle alakası olmayan bölümler, biri önlisans diğeri lisans. Anadolu Üni.'ye kayıt için yeterli dil puanım var ve İngilizce ile olan bağım bitmesin, akademik şekilde metinlere hakim olmayı devam ettirebileyim düşüncesi ile istiyorum, Ataaöf'ü ise liseden beri gelen Eşit Ağırlık, ünide İİBF kökeni ile tamamen bağımsız konular olduğu için düşünüyorum. Zaten kamu bankasında çalıştığım için DGS ile 4 yıllığa geçmek derslere devam etmek falan iyice zor benim için.

Tamamen keyfi bir akademik program olacak benim için, tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

İlginiz için teşekkürler.

AÇIKÖĞRETİM
    • CB lığı parttime ogrenci alımı

Y

Daha önce yazılı sinavina giren oldu mu? Zorlugu nasıldı

AÇIKÖĞRETİM
    • 2.ÜNİVERSİTE ???

S

merhaba arkadaslar

Aöf kamu yönetimi lisans mezunuyum lakin kpss puanim yüksek olmadigi icin herhangi bir tercih yapamadim. 2 yıllik bir bölüm okumayi istiyorum ama is imkani kamu yönetimine göre daha yüksek olan bir bölüm olsun.

İş güvenligi düşünüyorum ama sizin oneriniz nedir.
      tesekkur ederim

AÇIKÖĞRETİM
    • AUZEF VE AÖF FARKI

Antimülakat

Arkadaşlar AUZEF hakkında bilgi verecek, AUZEF'e katılarak bu konuda tecrübe edinmiş olan var mı? AÖF ile arasında ne gibi farklar var? Sizce hangisi tercih edilmelidir? Yardımcı olursanız seviniriz.

AÇIKÖĞRETİM
    • Açıköğretim 4 yıllık dil

B

açıköğretim 4 yıllık turist rehberliğini bulamadım galiba açıköğretimde dilden birşey yok bilginiz var mı

AÇIKÖĞRETİM
    • Açıköğretim için tyt puanı yeterli mi

B

Açıköğretimden 4yıllık fotoğrafçılık ve kameramanlık veya işletme okumak için tyt puanı yeterli mi yani tyt puanıyla gidilir mi
      Eşit ağırlık sayısal sözel vb puanları olmadan ?

AÇIKÖĞRETİM
    • Açıköğretim

B

4 yıllık çocuk gelişimi bölümü İstanbul üniversitesi açık öğretim mi tercih etmeliyim yoksa iki yıllık çocuk gelişimi okuyup DGS ile okul öncesi gibi farklı bir bölüme mi yönelmeliyim hem iş imkanı hem de gelecek açısından karar veremiyorum fikriniz var mı?

AÇIKÖĞRETİM
    • AÖF tarih mi AUZEF tarih mi?

A

Arkadaşlar burada yeniyim yanlış bir başlık actiysam kusura bakmayın. Tarih okumak istiyorum ama hangi üniversite daha iyi anlayamadım. Aöf'in kaynakları çok güzel diyorlar, Auzef'te sistem tam oturmamış ama Auzef'tekj dersleri daha çok sevdim. Bilen duyan var mı bu konuda bilgi verebilecek olan. Çok teşekkürler.

AÇIKÖĞRETİM
    • AÖF iktisat

aliveli

bu muhasebe ne kadar gıcık bir ders yeminle hayattan soğuttu 😢

AÇIKÖĞRETİM
    • Yüzyüze derslere katılan var mı? Fikirleriniz neler?

P

Açıköğretim bu yıl 22 Ekim'de yüz yüze dersler olarak eğitim vermeye başladı. Bu eğitim faaliyetlerine katılan var mı? Fikirleriniz nelerdir?

AÇIKÖĞRETİM
    • AÖF'de cevabını alamadığım soru ?

H

AÖF sınavları belli oldu ve felsefeden yine 0 aldım. Arkadaşlar çoktandır doğrulatamadığım bir duyum var. bir kaç kez aynı dersten kaldığınızda yerine başka bir ders atanıyor deniyor. Doğru bir duyum mu bu ...

AÇIKÖĞRETİM
    • AÖF Adalet

J

Adalet için Anadolu Üniversitesi kitapları dışında hangi kaynak kitaplardan yararlanıyorsunuz?

AÇIKÖĞRETİM
    • Ders saydırma

E

Şimdi yeni kayıt yaptırsak ikinci üniversite olarak bu temel dersleri (ingilizce tarih vs.) kendisi otomatik sayıyor yöksis vs üzerinden. Ancak örgün lisanstan mezun oldum geçen sene. Okuldayken ikinci üniversiteye kaydolmuştum parça parça veriyordum dersleri. Şimdi ben bu temel dersleri (ingilizce tarih vs.) saydırmak için ne yapmam lazım? Ne zamana kadar yapabilirim? Çağrı merkezini aradım kadın benden de bi haber durumdan büroya gitmem de mümkün değil sırf bu soru için.

AÇIKÖĞRETİM
    • Yardım

walrass06

Arkadaşlar açıköğretimden 4 e tamamlama ile ilgili bilgi sahibi olan biri yardımcı olabilir mi?

AÇIKÖĞRETİM
    • Açıköğretim sınavlarına nasıl çalışıyorsunuz?

burcuburcu

Arkadaşlar merhaba, kasım ayı için aöf vizeleri var malum. Ben de ikinci üniversite olarak açıköğretim iktisat yazdım ama nasıl çalışmak lazım. Hangi kaynak aöf sorularına yakın.

AÇIKÖĞRETİM
    • AÖF dört yıllık bölümler, kontenjanları, taban puanları

burcuburcu

Açık öğretim fakültesi 4 yıllık okumak isteyen arkadaşlar için tyt açık öğretim kontenjan taban puanları. İki yıllıklar açık öğretim bölümleri içinde taban puan, başarı sıralamaları ve kontenjan listesi yakın zaman içinde @Antimülakat tarafından hazırlanacak inşallah.

AÇIKÖĞRETİM
    • Adalet Yüksek Alınacak Dersler

maverick

Arkadaşlar merhaba adalet son sınıf okuyorum not ortalamı yüksek tutmak için hangi derslere ağırlık vermem gerekiyor fikriniz var mı?

AÇIKÖĞRETİM
    • Emlak yönetimi

A

Arkadaşlar merhaba, kardeşim için aöf okunacak bölüm tavsiyesi rica ediyorum. Emlakçı olmak için sınav ve çeşitli şartlar geleceği konuşuluyor bu şartlardan bir tanesi emlak yönetimi mezunu olmak olabilir mi?

AÇIKÖĞRETİM
    • Açıköğretim 2017-2018 kayıt dönemi

aliveli

İkinci üniversite olarak iktisat düşünen var mı?

AÇIKÖĞRETİM
    • AOF 3 Ders Sınavı 22.07.2017

E

Re: AÖF 3 Ders Sınavı

Sınav giriş yerlerinizi belirlenen merkezlerden seçebilirsiniz (AOF sistemde)
      Kayıt parası vs gibi işlemler olmadan sınavdan bir süre önce sistemden çıkartılacak sınav giriş belgesiyle sınava girilebilecek -dönem içi sınavları gibi-

Türkiye programları için üç ders sınavı; 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye programlarına kayıtlı bulunan ve hâlen cezaevinde/tutukevinde olup üç ders sınavına girme hakkı olan öğrencinin sınavı, 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılacak. Yurt dışı programları için üç ders sınavı; 13 Ağustos 2017 Pazar günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.

Hayırlı Çalışmalar

AÇIKÖĞRETİM

AÖF'de cevabını alamadığım soru ?

AÇIKÖĞRETİM
    2
    2
    1087
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      haber58 Son düzenleyen:

AÖF sınavları belli oldu ve felsefeden yine 0 aldım. Arkadaşlar çoktandır doğrulatamadığım bir duyum var. bir kaç kez aynı dersten kaldığınızda yerine başka bir ders atanıyor deniyor. Doğru bir duyum mu bu ...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E
        evrengkmn Son düzenleyen:

Aslı olmayabilir. Çünkü sabit ders çoğu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • 1 / 1
        • İlk ileti
          Son ileti
        Tercihini Yap | Devlet Kredileri