2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
p42 de dahil edildiginde kaca duser acaba ? 88lere iner mi.
-
@b-ays 88 89 civarı olur
-
sgk müfettişlik 88 lerden aşağı düşmüyor ki hiç eski 120 puan türü olan zamanlarda da öyleydi
-
@aroma devam eden eğitim ve henüz açıklanmayan mülakat var. En iyi ihtimalle yıl sonuna doğru gelebilir hocam.
-
@homo_economicus anladm umarım en kısa zamnda gelir sağolun
-
İş teftiş kpss dönemi içerisinde gelir de açıklanması iş başlangıcı yapılması hep problemli. Öyle olunca bir sonraki kpss dönemine kadar sarkabiliyor. Bir de işin içine üst düzey bürokrasiyi belirleme meselesi girince nasıl olur bilemedim.
-
Son yapılan test sınavında ing seviyesi ve sgk.mevzuatına dair kaç soru vardi acaba ?
-
@aroma ing testi ortaokul seviyesiydi gerçekten
-
@rettiger mevzuattan kaç soru çıkmıştı hatırlıyor msnz arkadaşm
-
Test usulüne geçtiğinde yine 5 katını mı çağırıyorlar yoksa 20 katı mı
-
@rootofallevil hocam son alım test oldu ucundan kacirmstm 50 kişilik alım ve 5 katıydi
-
@aroma 25 soruluk hukuk testinde 24. Soru 5510 nolu kanundan 25. Soru 4857 nolu kanundan geldi. Mevzuat olarak toplam 2 soru vardı. Ancak mülakatta mevzuattan iyi soru geliyordu. Sınav testte olsa klasikte olsa 5 katı çağrılacak yönetmelik hükmü öyle ve başkan yönetmeliğe çok sıkı sadık.
-
Yeni bi alım haberi, duyumu yok mu ?
-
@aroma anladım hocam klasik usul de olsa çok yüksek kapatıyordu şimdi test şeklinde artık 91-92 den aşağı kapatmaz
-
@rootofallevil yüksek kapatıyor ancak o kadar yüksek kapatmaz bence.
-
@tibeout tsk ederim hocam. Süreç tamamlanırsa gelir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar mülakatlarla ilgili bilgisi olan var mı ? Mülakatlar biteli 5 ay oldu ses seda yok
-
SGK den yard ve İş Müf yard'dan sonra gelen 3. uzun sekte olduğu için herkes biraz kabullenmiş bir şekilde süreci yaşıyor.
-
@tibeout bunu yazmak istemezdim ama kabullenmek dışında yapabilecegimiz birsey var mi? :(((((
benim hic baglantim yok . soracak kimsem yok.
Arada unutuyorum sonra bir kisi soruyor yine aklima geliyor.Denetmen yardimciligi mulakatina benzedi bu da. İs teftisi artik saymiyorum. -
@economist34 aynı durumdayız hocam unutup bekliyoruz ama hiçbir haber olmayınca da hep böyle bekleyecekmişiz gibi geliyor insana