Doktora eğitimi için ülke&burslar
-
Arkadaşlar seneye doktora için başvuru yapacağım şuan araştırma görevlisi olarak çalışıyorum yüksek lisansı marmarada ingilizce olarak muhasebe ve finansman dalında yapıyorum. Doktora için daha çok finans mühendisliği ya da benzeri daha sayısal ve işlevsel alan arıyorum. Çalışmakta olduğum üniversite özel ve burada sermaye piyasaları alanında gorevliyim. Bilgili ve ilgili arkadaşların tavsiyeleri nedir acaba yardımcı olur musunuz?
Bilişim alanı ve sektörü ilgimi çekiyor yakın bölümler olabilir. Tavsiyeler ülke,okul ve bölüm üzerine olursa çok güzel olur. Ayrıca yurt dışında yapmak için burs imkanlarını nasıl takip edebilirim. Şimdiden teşekkürler. -
@oguzhan24 öncelikle tebrikler, güzel bir alandan devam ediyorsunuz. Bilişim ve finans sektörünün birleşmesiyle yeni bir alan doğacak bu açıdan size temel programlama yeteneklerini de verecek bir okul olabilir. Phyton vb programların 2020 sonrası finans sektörü çalışanlarından talep edileceği düşünülüyor.
-
@aliveli kendi öngörüm de o yönde. Yakın gelecekte maalesef iibflilerin çoğu işi makineye aktarılacak gibi hem ekonomistler tarafında hem işletmeciler tarafında. Asıl meselebunu şimdiden öğrenip fırsatları kaçırmamak hem işimin bir parçası doktora yapacaksam güzel bir ülkede,üniversitede yapayım istiyorum. Eğer kendimi bu alanda geliştirebilirsem çok iyi olur benim için.Benzeri alanda tavsiye olarak ülke,üniversite olursa beklerim.Ayrıca yurt dışı için bursları nasıl takip edebilirim.
-
Konun ve alanın olarak Sıngapuru araştır derım.