Vakifbank müfettişlik
-
Saka bir yana yani bana çok yuksek geldi
-
@ry kimsenin kazandığında gözüm yok ama cidden şu anda memur daha iyi kazanacak gibi
Bir durum oluştu ahaha -
Bahsedilen rakamlar brüt ücretler. Nette ne kadar fark olacak bilmiyorum ama uzman yardımcılığı brüt olarak bahsedilen memurluktan 1000 tl civarında daha fazla alacakmış.
Ayrıca bu rakamlara ikramiye-prim (çift maaş olarak bilinen muhabbet) olayları dahil değil.
-
Memur ile uzmanlik arasindaki tek fark kök ucret teki farklılık memurda1890 uzmanda 2430 diğerleri ikisinde de ayni. Zaten nete vurunca pek bir fark kalmıyor ikisi arasında.
-
@friedman98 arkadaşlar herkes maaş konusunda farklı şeyler söylüyor net bilgi verebilecek olan var mı ayrica bu 3 aylık deneme süresi içinde ne kadar ücret veriliyor ist için
-
@wazo deneme süresinde maaş farklılığı yok
-
@friedman98 hocam bi yanlışlık olmasın, böyle elimize geçen net maaş 2776 gibi bişey oluyo memur maaşları bu kadar yüksek değil diye biliyorum ben
-
@hamit memurluğun mu?
-
@hamit benim genel müdürlük memur hocam şube farklı olabilir bilemiyorum
-
Maaşı almadan bunlar bitmeyecek gibi duruyor.
-
Net elimize geçicek para 1.800 anca olur ve temettülerle birlikte 19 ay maaş alınacağı söylendi bir yılda o yüzden bahsedilen 2.800 3.700 gibi rakamlara aldırış etmeyin arkadaşlar.(Mesken tazminatı vs olmadığı durumları söylüyorum). Temettü vs ortalama aylık 2.500 civarı olur ben işe uzun vadeli bakamadığım için çok detaylı araştırmadım ama Bursa’nın bir ilçesindeki şubede bu rakamlar söylendi
-
İstanbul için şube de çalışan memur maaşı hakkında bilgisi olan yok mu?
-
Aranan arkadaşlar sizlerin sicili şubeye gelmiş mi?
-
@kaplan memur olarak şubede başlatılan var mı arkadaşlar, ben geçen salı verdim evrakları hala aranmadım
-
@kaplan Geçen hafta pazartesi işe başladım, cuma günü sicilim geldi hocam.
-
26 haziranda belgeleri teslim ettim ancak hala aranmadım. Aynı durumda olan var mı?
-
@borcdeflasyonu Uzman yardımcısı mı memur mu olarak başladınız?
-
@kayıkçı, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
n
dostum ben de evrakları vereli bir hafta oldu hala bekliyorum aramalarını ve bugün kendlerini aradım bir gelişme olup olmadığını bu hafta içinde neticeleneceğini ifade ettiler.
-
@ry bu arada ben istanbul'da şubede memur olarak çalışacağım.
-
bende bekliyorum uzman yardımcılıgı benimde genel müdürlükte bugün konuştum ik dan yazı geldiğinde haber vericez dediler. bence sıkıntı yapmayın arkadaslar bi terslik olsa hemen ararlardı. ik nın evrak yogunlugundan bekliyoruz. boş zamanınızın kıymetini bilin basımızı kasıcak vakit bulamıcaz ilerde büyük ihtimalle.