Vakifbank müfettişlik
-
@keynesinabv tamam teşekkürler
-
@barış-uysal hocam ekstra yeni bir bilgi alabildiniz mi?
-
bu aşamada eleme olup olmıcagı hakkında kesin bilgisi olan var mı
-
@yasemen bende aynı durumdayım hocam ne yapacagımı bilemiyorum. Hatta kyk müfettişligi de var çakişiyor
-
@haldun Gelen mailde birebir mülakat tarihi tarafınıza bildirilecektir süreç 2 aşamadan oluşuyor yazıyor.Yani burda eleme olmayacak benim anladığım
-
@mrzcn hocam bunun bi çaresi olmalı rapor vs ayarlayabilirsek olur belki ama bunu eğitime gidince konuşabilicez sanırım telefonda hayır diyorlar
-
@yasemen inşallah bir yolu vardır hocam
-
@yasemen sakın öyle bir şey yapma .Vakıf'ın garantisi var mı Midyata pirince giderken eldeki salçalı bulgur pilavından olursun. Sen Halkda başla, ders çalışmaya devam et Guy' a vb. yüklenirsin yani kanımca ben böyle düşünüyorum
-
Ankara icin aranan var mı? Ankara için alım yapılacak miymis? Ikyla bu konuda görüşen var mı acaba ya da duyum alan?
-
@abba10 maaş filan nasıldı hocam
-
@torpil 2100
-
@torpil maaş başlangıç ortalaman guy maaşıyla hemen hemen aynı yeni maaşlar üzerinde düzenleme yapilmis, bir yıl sonra temettulerle birlikte 4.5 civarı kaynak.calisan uzman yardımcısı
-
@friedman98 sağolasın
-
@aliveli4441 sağolasın
-
Uzman yardimciligi askerligi tecil ediyor mu ?
-
@torpil 5 yıl hocam
-
@friedman98 banka sonuçta dostum ettiğinden emin miyiz
-
@keynesinabv kamu bankalarina özgü birşey bu
-
@friedman98 kamu bankalarının kariyer meslek kadrolarını kastediyorum arkadaşlar uzmanlikta kariyer olduğu için tecil ediyorlar
-
@friedman98 güzel bir haber o halde bu bilmiyordum ben bunu