Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
@aliveli en kötüsü o olur. kazandım diye düşünen birinin aksi çıkması. vebali bırakmasın boyunlarını.
-
@babanınoğlukemal adam dese ailesine kazandım sonra kaybettiğini nasıl diyecek
-
Arkadaslar simdi puanlamalar ayni mi acaba ?? Mesela izmir ic kontrolorluk mufettislikten daha mi yuksek bir puanla kapatti. Yoksa alan sorulari farkli oldugu icin puanlamalar farkli mi ?? Cok garip olur bence mufettislik bu kadar dusukten kapatmis olmasi
-
Bu ileti silindi! -
@gizemünay ilandaki ik numaralarını ardarda arıyorum hngisi çıktı bilmiorum birinden birini sonunda açıyorlar
-
Ben müfettiş yrd sınavına girmedim bu gidişe onu kazanırsam şaşırmıycam sinirlerim bozuldu vallahi demin ik ile konuştum atatürk üniv kaynaklı bir sorunmuş yeni sonuçlar gelmiş kontrolleri yapılmaktaymış ve oldukça telaşlıydı kimsenin kimseye hakkı gecmesin diye uğraşıyoruz vurgusu yaptılar sınırda kalıp kazanamadı gözükenlerde oynamalar olabilirmiş herkes çift sınava girdiği ve farklı yerleri tercih ettiği için sistem kombinasyonu yaparken sıralamada tercih edilmeyen ile görede kombinasyon yapmış bana bu açıklamayı yaptılar bilginize
-
arkadaşlar sınava giren arkadaşlar ile de görüştüm . tüm forumda yazılanlar ilede görüştüm. BENİM ANLADIGIM KADARIYLA TECRÜBEYE DAYANARAK ;
sınav sonuçlarında bir hata yok lakin 1. ve 2. tercihlerini farklı illere yapan arkadaşlarda sıkıntı var bunun sebebi bence sistemdeki sıralamaları hatalı yapsından kaynaklanıyor. bunu düzeltip tekrar yayınlanacaktır. çokkk büyük bir fark olmayacagınında düşüncesindeyim.
ikinci olarak barajların indirilmesine kızmışlar fakat banka size zorunlu bir tercih yaptırmadı siz tercih ettiniz çalışılacak yerleri. herkes biliyordu izmir ve ankaranın yüksek kapatıp istanbulun ise düşük kapatacıgını. SAKİN olmakta fayda var bir sıkıntı oldugu kesin bir an önce yeni hatalara meyil vermeden düzeltinmesini bekleyeceğiz. -
İzmir ve Ankara dışında tüm illere puanım tutuyormuş. İzmir tercih ettiğim için mülakata hak kazanamadım. (Sabah yayınlandığında sonucuna bakabilen az sayıda şanslı(!) kişiden biriyim.) Bilsem çevre illerden birini tercih ederdim. Ya da en azından başvuru esnasında 3'er il seçebilmeliydik. Yazık oldu..
-
Bugün açıklanır mı acaba.Keşke onuda sorsaydınız
-
Kimlik bilgisi depolama sifresi kısmına ne girmem gerekiyor puanimi görebilmem icin. Linke tiklayinca o geldi..
-
@Eylül-Kck link şuan kapalı gözüküyor
-
Bir aydır sınav açıklandı mı diye bakmaktan yoruldum. Bugün açıklandı sonunda dedim. Site 20 dk da çöktü. Öğrenelim artik da yolumuza bakalım.
-
sabah baktığımda 58 puan almıştım eskişehir tercihimdi mülakata hak kazanamadınız yazıyordu listeye baktım eskişehir 67 diyor nerdeyse il sıralamasında en yükseklerden biri olmuş. Kazanan arkadaşlara tebrikler.
-
Milletin magdur olmamasi icin bedava yazilim ve donanim hizmeti verilir halkbanka duyrulur.Bize ulasabilirsiniz
-
Bugün daha açıklanmaz bence bizde bekleriz 10 dakikaya bir girer bakarız.
-
Sanki umudum varmış gibi 2 dakikaya bir siteye girmeye çalışıyorum. Ne sinir bozucu bir haldir bu.
-
Bu ileti silindi! -
@İdari_Katip yani sonuclar bugun gelicek mi düzeltilerek
-
Bu ileti silindi! -
sabah baktığımda istanbul için uzman yardımcılığı mülakat hakkı kazandığım yazıyordu. fakat ben ankara tercih etmiştim.anlam veremedim.