Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
Yıldım her gün açıklandı mı diye bakmaktan. İsyan kopartıcam az kaldı Çarşamba dediniz bugün de bekledim durdum yani yalan yanlış şeyler yazmayın lütfen.
-
Yeter artık ya bugün tüm gün insan kaynaklarını aradım artık telefonlarında açmıyorlar hala neyi beklediğimizi anlamış değilim kurumsal bi yerde bi sınav sonucunun açıklanacağı tarihi net olarak bildirmek bu kadar zor olmamalı bu muallak tavır ve cevaplar insanlarda soru işareti ve kuşku uyandırıyor neyin bekleniyor olabileceğini kendi kendime soruyorum mantıklı bir cevap veremiyorum aklıma tek gelen şey küfür kıyamet ortalığı götürmesin diye cuma günü mesai bitimine denk getirip hafta sonu olayın Alev'i sönsün diye beklemeyi düşünüyor herhlde
-
Arkadaşlar daha önce ziraat bankası uzman yardımcılığı sınavınada girdim sonuçlar açıklandı fakat tercih ettiginiz illerin puan sıralaması en yüksekten başlayıp devamında kaç kişi alınacaksa o sıraya kadar ve aynı puanı alanlar mülakata hak kazandı. Halk bankasında baraj 60 olarak belirlenmiş buda demek oluyor ki 60 puan alanların hepsi mülakata hak kazanmış sayılacak. Yani puanları rakamsal olarak açıklamarı gerekiyor ki kimlerin 60 puanı geçtiği ve mülakata hak kazandığı ilan olunsun. Ama şöylede bir gerçek var ki 2012 deki gibi sadece mülakata hak kazananların listesi yatınlanırsa bir prosedür hatası yapılmış olur. Eğer ki sadece isim listesi yayımlanıp puan gösterir bir yayım yapılmazsa bu işin peşini bırakmayıp dilekçeyle şikayetlerinizi iletin. Takipçisi olmadığımız sürece ve itirazlarımızı iletmedikçe bu şahibelerden kurtulamayız.
-
Bunlar belirledikleri adamların sınav sonuçlarıyla mı oynuyor? Arkadaş 1 ay geçti sınavın üstünden.Birde mülakatlar başlayacak sınavları bir ayda açıklayamayan banka mülakatı kaç ay sonra açıklar kim bilir.Tecili bozdurup kısa dönem askere gidip gelsem mülakat sonuçlarına yetişirim galiba.
-
Ben demin tekrar ik ile görüştüm yetiştirmeye çalışıyoruz kesin tarih belli değil bugünde olabilir onbeş gün sonra da olabilir dediler il bazında sıralama ik tarafından yapılıyormuş takipte kalın dediler
-
cuma akşama bu iş biter İNŞ.
-
yok mu hiç dayısı halkbankasında olup içeriden doğru düzgün bilgi alan ayrıca sonuçların açıklanmasının ardından mülakatların ocak şubat gibi yapılacağı konusunda hafta basında ki bilgi vermişti yani bu işe giriş vs mart nisanı bulur bence tüm aşamalar olumlu sonuçlanırsa şayet
-
@mimiko pazardan karpuz almıyorlar illa ki bir süreç olacak fakat açıklasalarda öyle beklesek daha mantıklı
-
Sınav sonucu açıklansın en azindan siralamayi bekleriz ona göre hangi testte ne yaptım bilmek istiyorum
-
Arkadasin da yukarida dedigi gibi bu aciklancak bi bu kadar daha mulakat sonucu beklicez.Kisa donem askerligi felan olan gidip yapip gelsin yani
-
Keşke okurken sınava girseydim. Mezun olunca anca işe girerdim
-
Veee yine bir cuma heyacanlı bekleyişş inş bugun açıklanır arladaslar
-
Benim umudum kalmadi artik. Bugun de aciklanmayacakmis gibi geliyor.
-
Bencede hergün açıklancak diye telefona kitleniyoruz boşa zaman kaybı
-
Sınav sonucu açıklasınlar en azindan siteden bu kadar olmaz sonra sıralama falan bekleriz
-
İk arayıp güncel ve mantıklı bir bilgi alan var mı arkadaslar
-
acaba mesleği icra ederken bir işi yapmakta bu kadar geciksek bizi işten atarlar mıydı bunu merak ediyorum
-
Samar oglani kolay bulunur ulkemizde eger insan kaynaklari biriminde personel eksigi varsa bu tamamlansin en azindan sonraki senelerde arkadaslar magdur olmaz.
-
Bugün de yayınlanmazsa daha da yayınlanmaz sanırım gergin bekleyiş
-
Bu gidişle sınav sonuçları yeni yılda açıklanacak