Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
@metalik mantıklı
-
Mülakatta ilgili bir bilgisi olan yok mu? İngilizce mülakat söz konusu mu iç kont. için ve tek mülakat mı? Kafam da deli sorular. Gerçi referans olmadan çok zor onu biliyoruz da...
-
Arkadaslar uzman yardımcılığı mülakatları nasıl oluyor sadece sözlü mü yoksa yazılı sınav da yapıyorlar mı bilgisi olan var mı?
-
BT yardımcılığı için mülakatlar nasıl oluyor? Tecrübesi olan (veya yakını) var mı arkadaşlar?
-
alandan 59 doğrum olduğu için 55 puanla giremedim bende istanbula , KPSS'de bile her sene en az bir soru iptal ediliyor bunda neden edilmez ?
-
Birisi de tutmus yürütmeyi durdurma karari verdiricem diye. Idare mah. Basvurucam diye.. neymiş efendim dün kazanmis bugün kazanamamis. Kendinizi kandirmayin. Sistemdeki hatayi düzeltmiş adamlar. Sizle ne alakasi var. Ama yapilan hoş değildi tabi ayni şey benim de basima gelmis olsa kizardim. Ama idare mah. Dava acmak nedir ya bahanen ne !
-
ya arkadaşlar benim hattım kapandı ve şifremide unuttum.. hattıma mesajda gelmiyor.. ben yeni şifreyi nasıl alabilirim ne olur yardımcı olun sonucuma daha bakamadım
-
@forumders her bölümdeki sorulardan yarısını doğru cevaplamış olmanız gerekiyordu hocam bildiğim kadarıyla .60 ve üzeri almak mülakat için yeterli değil
-
Merhabalar. Biraz saçma bir sorum olacak size müsadenizle. Umudun son kırıntısını yaşıyorum. 64 puan geldi ve her bölümden min %50 başarım var ama yanlış tercih yaptığım için mülakata katılamadım. Sorum şu. Sizce mülakat sonrası istenen alımlar yapılamayıp yedek alım gibi devam eden ve puanların düşeceği bir süreç olur mu? Şimdiden teşekkürler.
-
@sdsssnmz Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
saçma bir sorum olacak size müsadenizle. Umudun son kırıntısını yaşıyorum. 64 puan geldi ve her bölümden min %50 başarım var ama yanlış tercih yaptığım için mülakata katılamadım. Sorum şu. Sizce mülakat sonrası istenen alımlar yapılamayıp yedek alım gibi devam eden ve puanların düşeceği bir süreç olur mu? Şimdiden teşekkürler.
olmaz hocam