Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kvsr-endmh hocam duyumu nerden aldınız acaba? Aslı astarı var mıdır?
-
@desouza WhatsApp grubunda arkadaşlar paylaştı. Sorusturmalarla ilgili kuruma ulaşan adaylara böyle bir bilgi verilmiş geçen hafta. Onay verilmesi halinde soruşturması bitmis olan adaylar ilan edilecekmis. 10 gün içinde belli olur demişler. Bu hafta birşeyler belli olur diyorlar bakalım.
-
@kvsr-endmh whatsapp grup linki paylasirmsn
-
@kvsr-endmh birden fazla kişi böyle söyledi diye anladım yazdığınızdan. Bir gelişme olursa bize de haber verin lütfen. Buralardayız.
-
Doğruymuş arkadaşlar. Az önce planlama şube müdürlüğü ile görüştüm. Bir hafta on gün içinde işlemleri bitenlerin listesini açıklayacaklarmış.
-
Arkadaşlar whatsapp grubuna katılmak istiyoruz. Link atar mısınız lütfen?
-
@desouza o zaman gelecek haftaya açıklamaya başlarlar sanırım. Herkesinki bitti filan demediler mi?
-
@er-tuğrul demediler hocam. Hatta benim adım bu listede olmazsa ne zaman açıklanır bir sonraki dedim, bilgisi olmadığını söyledi memur bey. Eğitim olacak mı diye sorduğumda da olmayacak dedi.
-
@desouza Detay açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim bakalım kısmet ne zaman.
-
@leventars watsapp linklerini lütfen yalnızca özel mesajla atalım.
-
@desouza hadi hayırlısı inşallah açıklanır beni arayan memur bayan kasım-aralıkda sürecin biter demişti demekki yavaş yavaş sırası gelenleri açıklıyorlar
-
@comeng sizi mi aradilar?
-
@er-tuğrul yok şuan değil sağlık raporu adres teyidi için
-
Bugün pertem’e gittim soruşturmamın bitip bitmediğini öğrenmek için. Zaten haftaya liste açıklanacak dedi. Listede yoksam peki dedim, tüm herkese devam ettiği veya bittiği bilgisi verilecek dedi. Bitmeyenlerinki ise kasıma kadar açıklanırmış.
-
@desouza Listenin açıklanması olayı kesinleşmiş yani. Çok iyi o zaman
-
@kvsr-endmh öyle evet. Nizamiyedeki komutan bile öyle söyledi.
-
@desouza Anladim. Kesinleşmiş olmasına sevindim. Teşekkürler bilgi için.
-
@kvsr-endmh rica ederim.
-
@desouza Çok teşekkür ederiz Aleks de souza
-
@desouza hadi inşallah ya güzel haberleride paylaşırız burdan çok teşekkürler