Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@kgb ellerinize sağlık. Şikâyet olarak mı istek olarak mi yazdınız. Iadeli taahhütlü olarak gönderirseniz yetişir carsambaya kadar. Mektup şeklindeki gonderiler 2 haftayı buluyor dedi görevli
-
@parimil hocam siz dilekcenizi cimer e yazabildiniz mi. Karakter sınırı var. Benimki sığmadı. Sizinki sigdiysa sizinkini gonderebilir miyim?
-
@psikologgg İstek olarak yazdım. Dilekçeyi de Yurtiçi Kargo'nun hızlı evrak gönderme servisi ile göndereceğim. Ertesi gün sabah saatlerinde ellerinde oluyor o şekilde yollayınca.
-
Açıklanması konusunda tahmini veya duyumu olan var mı?
-
Kardeşim burayı bekleme 1.5 2 ayı var gsb böyle
-
Nısan ayının sonuna gelmeden açıklanır , o kadar sürmez
-
@max-weber Umarım çok bekletmezler
-
Bimerden cevap gelmiş itirazınız sınavın yapıldığı üniversiteye gönderilmiştir diye
-
Ne zaman sonuclanir acaba
-
Daha çok beklermiyiz sonuçların açıklanması için
-
20 Nisan Cuma günü açıklanmazsa en kötü 27 Nisan Cuma açıklanır
-
Önümüzdeki haftadan umutluyum
-
Arkadaşlar Gençlik ve Spor Bakanlığının Aralık'ta yaptığı sınavlar 2 ay sonra açıklandı. Bence ona göre bekleyin..
-
Sorulara itiraz edenlere herhangi bir cevap geldi mi?
-
@sevnev
Sorulara itiraz eden herkese bireysel olarak cevap gelmez, yapılan itirazlarda haklılık olduğuna komisyon da hak verirse ; o sorularla ilgili siteden genel bir duyuru yayınlar. Örnek olarak önceki duyurulara bakarsan KYK MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İTİRAZLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ diye yapılan itirazlarla ilgili genel bir duyuru var. -
@max-weber o zaman daha çok bekleriz
-
Çok sessizleşti burası
-
Seçim sonuna mı kaldı acaba? Duyum alan yok mu
-
soruları kaldırmıslar neden acaba
-
Arkadaşlar Gazisemi aradım sınav sonuçları 7 Mayısta açıklanacak dendi. İşte böyle net cevaplar insanı rahatlatıyor. Diğer kurumlar gibi eee ıııı bizde komisyonu bekliyoruz demiyorlar. Burada Gazisemi tebrik ediyorum. Şimdiden hayırlısı olsun.