Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@veblenist benim var hocam
-
@siyasallı tam liste açıklandığı zaman biz de görecek miyiz? Bilen var mı?
-
@veblenist onu bilmiyorum hocam bende
-
Merhaba. Bu sınavda gy gk kısmı var ya ona nasıl calısmayı planlıyorsunuz tarih ve cografyadan daha az soru gelir dimi?
-
@max-weber ben gireceğim nerden çalışacağız bir fikrin var mı
-
Arkadaşlar bu sınava daha önce giren Var mi? Nerelere önem vermemiz gerekiyor. Özellikle gk gy konusunda
-
@leviathan hocam memurlar nette bazı sorular vardı bakmıştım ben İslam tarihiyle ilgili sorular vardı farklı olarak benim gördüğüm
-
@thethird hocam linkini paylaşabilir misiniz soruların ben baktım ama bulamadım
-
@siyasallı https:// forum. memurlar. net/konu/1895829/7.sayfa
Buydu heralde hocam -
@thethird sagolasin hocam
-
@siyasallı rica ederim hocam başarılar sınavda
-
Yakın tarihli alımlarda ne sorulmuş bulabilen var mı arkadaşlar? 2013 tarihli alımda hem beden eğitimi mezunları da alındığı için hem de özel hukuk dahil olduğu için ona benzeyeceğini çok sanmıyorum.
-
Arkadaşlar ben o dönem sorulan sorulara baktım ancak beden eğitiminden girenlerde olduğundan spor kültüründen de sorulmuş. Yalnız alan soruları da zor olmalı ki sayıştay sınavından daha zordu diyenler var. Birde o dönemki sınav için şaibeli diyenler sayısı hiçte az değil. Örneğin bir sorunun cevabı Cumhurbaşkanlığına 20 milletvekili aday gösterebilir olması gerekirken kurum 10 milletvekili gösterebilir olarak belirlemiş(İlginç). Yine bu şekilde bariz hatalı cevapları olan 5-6 soru daha olduğunu belirtmişler. Bu durum bu sınavında aynı olacağı anlamına gelmez ama kurum geçmişi de önemli diye düşünüyorum.
-
@paca08 tespitlerin de haklısın ancak konular çok az fark ettiyseniz mecbur zor sorular olacak ki sınav belirleyici olsun yoksa kyk gibi olur ki bundan sa zor olmasını yeğlerim ve cb sorusu gibi bariz soruları ben böyle kabul ediyorum diyemez orta da bir yanlış anlaşılma olmuştur buna pek de itibar etmemek lazım en azından bunlar şahsi görüşüm
-
@beşiktaş1903 hocam o dönem sınava girenler gidip dilekçe ile itiraz etmişler zaten üç sorunun hatalı olduğu kabul edilmiş kurumca. Gerçekte çok daha fazla sorunun cevabı yanlışmış. Bir kişi yazsa neyse de. Neredeyse forumda yazan herkes aynı sorundan bahsetmiş. Ayrıca ben sadece gördüklerimi paylaşıyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yaptığından sonra her şey mümkün olabilir diye düşünüyorum. Sınav kolay olsun demiyorum zaten.
-
@paca08 doğrudur hocam ama bu sene öyle bir şey olmaz gsb min diğer ilanlarına da başvurdum girdim ve girdiğim sınavlar arasında en şeffaf olan kurum bence içinizi rahat tutun ve size bir şey demek istemedim gördüğünüz şeyleri paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim.
-
@dumanli Hocam siz hangi bölümden basvuru yaptınız? Bazı alanlarda 76 puan alan kisilerin hak kazanmis
-
@vynhrmnc bölüm derken iibf liler p3den basvurabiliyordu zaten.
-
@dumanli sosyoloji alaninda 75 puan ile hak kazanan var . Demek ki sizin bölümden bayağı basvuran olmuş
-
@vynhrmnc sen bizim bölüme bakma hocam bizim bölüm şampiyonlar ligi