Arkadaşlar bu hafta açıklanan SPK Uzman Yard., Vergi Müfetttiş Yard., EPDK Uzman Yard. gibi sınavları kazanıp şu an başvuru süreci devam eden yada geri çekme imkanı bulunan SGK müfettiş Yard. ve Göç Uzman Yard. vs sınavlarına eğer girmeyecekler ise ya da başvurdularsa bunları iptal etmeleri hususu hepimizin temennisidir
Birçok kişinin sınava girebilmesi duyarlılığını göstermenizi sizden rica ediyoruz
thethird tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Kazanan kişilerin denk kurumlara başvurularını çekmesi
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Şimdi bu kendini ateşe atmak yada insanları umutlandirmak olacak diye 5 gündür tutuyorum kendimi Çarşamba günü benim aldığım bir bilgi oldu bir tarih verildi üstüne perşembe cuma duyumu geldi ben de inandım bişey demedim o yüzden sizi de kendimi de umutlandirmamak için bişey demedim ben de hepiniz gibi her an açıklanabilir diye sürekli okuyorum burayı sürekli burdayım hakkınızı da helal edin 10 Nisan diye net bı tarih aldım geçen çarşamba inşallah öncesinde biter bu derdimiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@paretowilfredo üstat hala yok mu bir gelişme?
-
@paretowilfredo üstat konu ile ilgili yorumunuz nedir ?
-
RE: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
Hocam bugün aldığım bilgiye göre ortalama 82 civariymis . Son gün çok uçuk basvuru olmazsa en fazla 85 olacak gibi duruyo inşallah öğrendiğim gibi olur
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
@siyasallı https:// forum. memurlar. net/konu/1895829/7.sayfa
Buydu heralde hocam -
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
@siyasallı rica ederim hocam başarılar sınavda
thethird tarafından gönderilen son iletiler
-
@karazıpkalı inşallah hocam. Yok hocam ne arazisi sövenleri dinleriz artık yapacak bişey yok Rica ederim hocam inşallah öncelikle işsizler olmak üzere hepimizin gönlünce olsun hersey.
-
Hocam canın sağolsun ama inan ne duyduysam onu yazdım kimseyi yalan yere üzecek ya da prim yapacak biseyin içine girme derdim olmadı burda hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz siz nasıl hissediyorsaniz ben de öyleyim ben de belirttim inanmadığımi bana 10 Nisan dediler ben de sizinle paylaşmak istedim. İnşallah doğrudur hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar inanın ilk duyduğumda ben de inanmadım net tarih imkanı yok dedim @Priss üstad da paylaşınca dedim olay oraya doğru gidiyor artık paylaşmak istedim inşallah öncesi olur sonrası olmaz ama benim duyduğum bu
-
@tgc9 aynen bakanlıktan aldım
-
Şimdi bu kendini ateşe atmak yada insanları umutlandirmak olacak diye 5 gündür tutuyorum kendimi Çarşamba günü benim aldığım bir bilgi oldu bir tarih verildi üstüne perşembe cuma duyumu geldi ben de inandım bişey demedim o yüzden sizi de kendimi de umutlandirmamak için bişey demedim ben de hepiniz gibi her an açıklanabilir diye sürekli okuyorum burayı sürekli burdayım hakkınızı da helal edin 10 Nisan diye net bı tarih aldım geçen çarşamba inşallah öncesinde biter bu derdimiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@paretowilfredo üstat hala yok mu bir gelişme?
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstat inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin
-
@paretowilfredo üstat kurum içindeki durumla ilgili bilgi alacaktiniz kurum içindeki beklentiye istinaden mi haberde Mart sonunu öngördunuz?
-
@paretowilfredo inşallah şu mübarek günlerde hayırlı haberler alırız üstat
-
@paretowilfredo üstat konu ile ilgili yorumunuz nedir ?