Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
Btk nın listeye bakarak bir fikir sahibi olabilirsin şahsi fikrim 86-87 civarı
-
@beşiktaş1903 orada p48 de vardı
-
BTK'da p 48 vardı. Burası daha düşük kapatır. Birde BTK üst kurul yani oraya başvuran daha fazla olmuştur.
-
şuraya yazmayın da yüksek puanlılar görmesin ehe ehe ehe ühühühü çok acınacak haldeyiz 80-85 tayfası olarak.
-
Kgk 300 kisiyi p1 ve p2 ile aldi ve 86 ile kapatti ancak hukukcularda vardi 300 kisinin icinde bu da herhalde 86 87 ile kapatir.
-
Gerçi BTK'da elden veya posta yolu ile başvuru yapılıyordu. Bu sınava direk elektronik ortamda başvuru yapılabilecek bu durum biraz daha yüksek kapatmasını sağlayabilir.
-
@nfs 48 de var ama 86-87 arasında p3 yoğunlaşıyor orası 360 burası 200 kişi bir de bunları düşün kgk ilk ilandı 86 ile kapattı 300 kişi ama bu puan türlerinden fazla atanan olmadı malesef gönül ister 80 lere düşsün ama 86 gene en fazla gibi geliyor
-
83 bucukla sansim hic yok mudur
-
@issiz hocam benimde 82.6 basvurun valla velli olmaz bende basvurcm
-
Arkadaşlar herkes başvursun bir şey kaybetmiş olmazsınız.
-
Vmy aciklanirsa beklenenden +1 +2 düşük kapatabilir
-
başvuru yapabilen oldumu arkadaşlar
-
@bovaryy ben yaptım hocam, internet üzerinden yapılıyor başvuru, posta veya elden teslim yok.
-
her şeyi yapıyorum, ilerle dedikten sonra 'bu site bulunamıyor diyor' iki gündür başvuramadım bir türlü
-
Arkadaslar tecrübesizliğime dayanarak soruyorum başvuru kısmında hakkınızda bilgi verecek 2 kişi diyor .Bu referans dediğimiz kişi mi oluyor. Ayrica doldurmak zorunlu mu bu bilgiyi. Bir de hemen altinda iletisim bilgileri diyor yanlis anımsamadıysam o bilgileri kenidimiz için mi referans icinmi dolduruyoruz .?
-
herhalde basvuru yapa kimse yok!
-
@gnc-hakime referans olmak zorunda degil kamu kurumunda çalışan herhangi bir arkadaşın veya tanıdığın olabilir yakın akrabalar hariç(birinci,ikinci derece kan hısımları)
-
@25torsteinn Cevabınız için teşekkür ederim. peki zorunlumuyuz bu kişileri yazma konusunda
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
@gnc-hakime açıkcası şimdiye kadar neden yazmadınız diyen olmadı ama prosedür geregi dolduruyoruz, bir problem çıkarsa ilk önce seni ararlar.