BU AKŞAM TWITTER DA ETKİNLİK VAR KATILALIM LÜTFEN !!!!
-
Yalnız ben göremedim bizim tagi tt de zam istiyoruz var ama kadro yok tt de ?
-
@thorstein-veblen
#2018dekpssagrubunakadro bununla paylaşım yaptık herks twet attı hocam katılım iyiydi maslh -
@thorstein-veblen o 2. Tagmış dostum o da bizim. Zam olayı da maaşa zam değil 3-5 kişilik ilanlara zam gelsin daha çok ilan olsun diye mizah içeren bir şey seçmişler son zamanlarda vergiye elektriğe vb vb zam geliyor ya ona ithafen ️
-
@ltfye katılım tamamda gündemde göremedim ben ss alanınız var mı ?
-
@rybczynski2 mantıklı yalnız dışardan bakıldığında ben ilk ulen kadro var da sanki maaş mı dert oldu dedim ehehe
-
@thorstein-veblen Evet katılıyorum bu da ss
-
Ohoo çok sevindim ikisini de 1. sıraya oturtmuşuz ben 2 sine de attım yalnız bende gözükmemişti umarım hep böyle olur da halimizi anlarlar.
-
.
Gençler 8 ocak pazartesi akşamı saat 21:00 de twitirda etkinlik vardır twitir hesabı olmayan açsın çünkü ilanlarin gelmesi için bu tür etkinlikler önemlidir!!!!
Aynı zamanda cimere basvuralım diyen arkadaşlar da var onu da deneyelim sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar bize bizden başkası yardım edemez -
Gençler 8 ocak pazartesi akşamı saat 21:00 de twitirda etkinlik vardır twitir hesabı olmayan açsın çünkü ilanlarin gelmesi için bu tür etkinlikler önemlidir TAG SATIN ALINMIŞTIR TT OLAN TAGA TWEET ATACAKSINIZ.
-
@john-nash Tamamdır başkan
-
!!!Geçen seneki guy ve vmy ilanları o kadar twitter etkinliğine ragmen cumhurbaşkanlığına yazılan organize mektuplar sayesinde gelmiş olup mektupları yazdıktan hemen sonraları bu ilanlar gelmişti. Şu an yazmanın bi faydası olmaz daha vmy mülakat sonuçları açıklanmadı ve henüz göreve başlamayan guylar var ama önümüzdeki ay yapışacak ilk iş külliyeye mektup olmalıdır (bana göre)
-
bu uygulamalara devam etmemiz lazım
-
Arkadaşlar 20 dk snra etkinlik başlıyor lütfen katılalım herşey bizim için pes etmeyelim
-
Ne durumdayz
-
Arkadaşlar hadi pes etmeyelim lütfen ilan olmadıktan sonra deli gibi çalışsaniz ne fayda hadi asılın twetlere
-
5000 kpss a atamasi gbi bise var ilk 10da
-
Tt listesinde ortalik karisik Digerleri cekilse aradan arada kaynamayalim
-
5000KpssA İlanıBekliyoruz imis tag.bi tag isini cozemediniz ya yanlis tage yonlenip duruyonuz
-
Bu akşam 20.30 da etkinliği kaçırmayalım iibf mağduru dostlarım inşallah sesimizi duyan olur
-
Arkadaşlar lütfen etkinliğe katılalım bakın bu ay da bitti ben şahsen tükendim ders fln çalışmıyorum artık bi ilan gelmesi gerekiyo sessiz kalmayalım