@ronay92 hocam ikidir beni “bencillikle” suçluyorsun ve ben sana hiçbir şey yazmıyorum ki polemik olmasın bak şu guy etkinliğinde en fazla aktif olanlardanım ben bencil olsam kendi puanımla banane isterse seneye gelsin ben her türlü girerim diyip hiç sallamayabilirdim ama herkesin istediğini aldığı şu zamanda boş durmak hiçbir anlam ifade etmiyor ki ben buraya her yazdığımda insanlara sgk ile guyu da beraber isteyelim dedim benim hiçbir şekilde ayırt etmedim ve hatta gel gelelim alım bu sene alım yaptılar mevzusuna ilgöçte alım yaptı ? Ama ne yaptı 14 kişi aldı. sgk 300 iibflinin yanına 100 istatistikçi aldı puan türünde saçmaladı demek ki her alım alımdan sayılmıyormuş dimi ? insanların bunu yeniden istemesi hakkı. İşin anormal olan tarafı ben buraya girdi bırakıyorum isteyen yapar isteyen yapmaz nihayetinde 2 günde 1 belkin günde 1 atıyorum ama sen ikidir beni bencillikle suçluyorsun asıl bencillik yapan sensin aslında birader şurada günde bir gönderiyi bile hazmedemiyorsun ki içinde senin o çok istediğin(burada yanlış anlaşılma olmasın küçümseme niyetinde değilim arkadaş sadece guy için aktif olalım derdinde) guy içinde birşeyler var ama görmüyorsun şimdi soruyorum sana; ben her ikisini isterken ve kimseyi buna da zorlamazken
Sen illede guy illede guy diyorsun ( ki benim guy etkinliklerinde aktifliğim ortadayken)
Şimdi kim bencil ? Kim hep bana hep bana diyor ? Kim et derdin de kim can derdinde ?
Thorstein Veblen
@Thorstein Veblen
Thorstein Veblen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
@mahlaki sanki ilan geldi kimse yok ortalıkta olan da etkinlik var mı diye soruyorlar ? Diyorum ki sgk denetmen yrd isteyelim başkandan kimseden ses soluk çıkmıyor hayır sadece guy mu bizim derdimiz eyvallah etkinlik olduğunda onu öncelik alıcaz tabi ama şu an etkinlik yok ve gündem olmak gibi yorucu bir işte değil dediğim. Adamın tweetlerin altına kpss önce ilan gelsin diye yazılacak bu kadar. Mevzu bence insanlar bu bana yaramaz bana gelmez diye uğraşmak istemiyorlar ki bu da yanlış kafadan 1300-1400 kişi gitti gelirse ilan fazlasıyla geri soralara düşer sonra biz burada günlerce guy gelsin diye sabahlara kadar parmaklarımızı yoralım ama biz isteyince zor geliyor sanırım.
Açık konuşucam hocam benim puanım 85 küsür isterse guy kpss sonrası gelsin ben istediğim ile rahatça yerleşebilirim ama yine de ben sabahlara kadar uğraştım parmaklarım uyuştu defalarca teli şarj ettim kimsenin emekleri zayi olmasın diye her neyse inşallah bu rehavetten bir an önce kurtulunur. -
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Değişiklik yok gençler 1,5 aylık süremiz var bu ilanın getirtmek için. 1 yıl oldu ilan gelmeyeli organize şekilde baskı yapmamız lazım.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kpss-a-bağımlısı yok hocam fişek gibi namıssız.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@piyon dostum benden sana bir tavsiye, gerçi sende eskilerdensin bilirsin niyetinin iyi olduğu gayet aşikar kimleri taşladılar bu forumda inan nankörlüğün haddi hesabı yok sen kimseyi takma kimseden özür de dileme buralarda tuğrul hocayı,seni,prissi,can maviyi eleştirip sağa sola zıplayanlar wp gruplarında “imece pdf atarmısınız ??””Duyumu olan yok mu ??”Diye zırlıyorlar bu sene gelen güruh ne yazık ki daha bir çıkarcı benim eyyorlamam bu şekilde allah herkesin kalbinin temizliğine göre rızkını nasip etsin.
-
Yine bende fişek gibi namıssız..
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
lanet olsun yav ne mağdur ettiniz milleti yeminle soğuttunuz adamı sınavdan.
-
@duymhuyguy @ronay92 @sa55 adam lotrdan alıntıyla espri yapmış gençler sakin olun.
-Yok beyim aragorn biz yalnızız. -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@nopainnogain gerçekten öyle dostum iki sene oldu ve bıktım artık sırf bu yola girdik diye nice fırsatları tepdik aldık bir puan dedik olacak inşallah dedik olmadı ilan gelmedi,gelene girdik ilan edilen sayı kadar almadılar, nice sınavlara girdik mükakatta elediler artık bir sınav sonuclarını mülakat sonuçlarını bile açıklamaz oldular ve bu süreçte yaşayamadıklarım,kaybettiklerim o kadar fazla ki... Zor dostum çok zor.
-
RE: ...
@uzman29 ahaha gibin cevabı kes ağam bizimle sağlam eğleniyiii. https://forum.tercihiniyap.net/topic/4010/2018-devlet-gelir-uzman-yardımcılığı-alım-i̇lanı-300-kişi/9334?page=467 Sayfa bu dostum yalnız kalkanını zırhını giyin öyle yaz malum içerisi pubg bekleme alanı gibi.
Thorstein Veblen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@ozdnz komisyon kaç kişiydi hocam ?
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@ceterisparibuss mit soruşturması mülakattan önce yapılmıyor mu ?
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Dostlar giderken sadece kimlikle mi gidiyoruz ? Yoksa başvuru formu va gerekiyor mu ?
-
@meteharun dostum emniyetten nasıl bilgiyi aldın ? Hangi birimle görüşmemiz gerekiyor evrak kayıtla mı ? Bir de ilçe emniyete mi il emniyette mi gitmiş evraklar ?
-
Gvs formu istiyor en son soruşturmalar tamamlandı deniyordu ?
-
@san-antonio hocam tam bilmemekle birlikte aile hekimi yada yoklama muayenesinde 1 sevk dönemi daha tecil edilebiliyormuş yüne de bir bilgi al istersen.
-
@piyon dostum benden sana bir tavsiye, gerçi sende eskilerdensin bilirsin niyetinin iyi olduğu gayet aşikar kimleri taşladılar bu forumda inan nankörlüğün haddi hesabı yok sen kimseyi takma kimseden özür de dileme buralarda tuğrul hocayı,seni,prissi,can maviyi eleştirip sağa sola zıplayanlar wp gruplarında “imece pdf atarmısınız ??””Duyumu olan yok mu ??”Diye zırlıyorlar bu sene gelen güruh ne yazık ki daha bir çıkarcı benim eyyorlamam bu şekilde allah herkesin kalbinin temizliğine göre rızkını nasip etsin.
-
RE: Sitede Çıkan Kampüs Misyonerlik Sitesi Reklamı Hakkında Açıklama!
@paretowilfredo üstad benim bu reklamla alakalı değil de birkaç sıkıntıyı iletmem gerekiyor öncelikle adblock engelleyici kullanıyorsunuz ve bu pek hoş durmuyor ve evet belli sitenin dönmesi için belli bir gelire ihtiyaç var bunu bir nebze anlıyorum fakat şu herhangi bir başlıkta kaldığın yerden devam et butonundan önce çıkan reklamların yerini değiştirmeniz mümkün mü ? Zira sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama bariz siteyi tasarlayanın uyanıklığı ve gerçekten irrite edici bununla ilgili birşey yapılmalı ve bir de aplikasyonu çıkmalı şu forumun o zaman gerçekten tadından yenmez