@busonolsun geçerli hocam buradayım.Bu gece bekliyorum inşallah
piyon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Her sene çıkıyor bu tipler,açıklanmayacak güvenlik soruşturması 3 ay sürecek vs vs hiç şaşmaz girin bakın 2017 mülakat başlığına mutlaka vardır bunu söyleyenler. İl Göçü baz alıyor muhtemelen bize çakma diyen duyumcu.Yalnız şunu görmüyor il göçün ilan tarihi ile sözlü mülakatı arasındaki süre neredeyse 4 ay yani baştan süreci hızlı tutup mülakatı açıklamayı uzattılar,Guy-Dguy'da ise tam tersi ilan ile mülakat arası 1 yıl olacak neredeyse eğer güvenlik soruşturması atama öncesi varsa bu mülakattan önce çoktan yapılmıştır ki mülakat esnasında puanlama ona göre yapılır üstü çizilen varsa o esnada gönderilir,listenin %90ı hazırdır diğer %10 tepeden gelen emirle bir ihtimal değişir. Aynı duyumcu yeni ilanın 2020 mayısında geleceğini de söylüyor,arkadaşım 1 sene sonra gelecek ilanın tarihini nereden biliyorsun bundan üstadların haberi var mı kaldı ki ilana çıkılması üstadların elinde olan bir durum değildir yeni ilan için personel daire başkanlığı-bizzat bakan ve gelir idaresi başkanı üçlemesi net konuşabilir onlar da standart prosedürü uygular,koskoca bir yıl ilan gelmemiş zaten 2020 mayısına bu işi sarkıtmazlar. Son olarak,aldığım bilgide herhangi bir değişiklik yok çarşamba veya perşembe açıklanacak dendi bu gece uyumadan buradayım ben de sonuç bekliyorum inşallah hayırlı haberlerle sonuçlandırırız.
-
kardeşlerim valla her dakka arıyorum arkadaşı o söylüyor ben de heycanlanıyorum bir yanım paylaşmak istemiyor diğer yanım yaz diyor. Şuan hala binada olduklarını söyledi arkadaş gerçekten kötü bir niyetim yok ben de bekliyorum
-
Selam dostlar, az önce tekrar konuştum çalışmaların sonuna geldiğini söyledi aynı duyumu aldığım arkadaş yakın zamanda açıklanacaktır diye de ekledi @paretowilfredo üstad da gereken açıklamayı yapmış. Listeler büyük oranda bellidir,bu kadar bekledik birkaç gün daha sabrederiz.İyi forumlar burdayız.
-
@walrass06 beklemedeyim hocam sabahlicam bu gece.
-
yahu size ne diyim ben bildiklerimi yazdım like kasmaktan bahsediyor he like kasıyorum 50 like daha alırsam atayacaklar beni,açık açık söyledim ben de sonuç bekliyorum çarşamba yada perşembe açıklanacak dedi çevremdekiler.Bir yandan duyum diye ağlıyorsunuz bir yandan duyum beğenmiyorsunuz,napıyorsanız yapın arkadaşlar.
-
Dostlar yeni dönebildim kusura bakmayın.Bana söylenen şeyde herhangi bir değişiklik yok dün sabah 7ye kadar uyumadım bekledim inşallah bugün açıklanır.
-
@babayega Hozat vergi dairesi hocam
-
yalnız çalışma bitti diyenlere itimat etmeyin şuan hala çalışma var üstadlar binada.
-
Çarşambaya gecesine hazırlayın kendinizi,sahuru hafif yapın:)
piyon tarafından gönderilen son iletiler
-
@kaimoğlan amin senin de gönlüne göre versin.
-
@kaimoğlan Oğlan;ben laf yetiştirmiyorum bana sataşarak cevap hakkı doğuran sensin, burdaki herkesten helallik istedim durduk yere kimseyi galeyana getirmedim,sözümde durrum o da mesele değil @paretowilfredo kapat hocam hesabı daha fazla gerilmeyelim.
-
@kaimoğlan gelir uzman yardımcısı aracılığıyla birader. Sen gelip beklemeyin diye umut kırarken kimden izin alıyorsun?
-
@kaimoğlan yavaş gel piyon da var şah da var. En son duyduğumu paylaştım ve çıkmazsa bir şey yazmayacağımı söyledim,sessiz kalmam burdaki bekleyen dostları trollediğim anlamına gelmez, ben de sonuç bekliyorum aynı heyecanı yaşıyorum aldığım bilgiler geçersiz olduğu için herhangi bir paylaşımda bulunmuyorum.
-
@thorstein-veblen evet hepsine tanık oldum özellikle priss üstada çok haksızlık edildi adam dakikasına kadar söylüyordu,malesef öyle.Allah razı olsun cümlemizin kalbine göre versin.
-
@walrass06 hayır hocam bağımsız
-
@gingove sonuna kadar haklısınız elli defa düşünüp yazıyorum,elimden geldiğince teyid ediyorum burda kimseyi heyecanlandırıp boşa bekletmeye hakkım yok,ben de aldığım bilgi doğrultusunda sonuç bekliyorum.Eğer bu gece sabaha kadar veya yarın açıklanmazsa @paretowilfredo üstaddan hesabımı kapatmasını rica ediyorum.Kimsenin hakkına girmek değil amacım
-
@heresyy hocam fake atmaz saat 1 gibi konuştum binada olduklarını söyledi.
-
burdayım hocam sahur yapıyorum