Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@ProofStriker Erken seçim tarihi belirlendikten sonra aradım. Seçimden dolayı süreç daha da uzar mı diye sorduğumda Bakanlıktaki çalışan seçim etkilemez diye söyledi. Gerçi mülakatlar 1-2 haftaya açıklanır da demişlerdi. Sonuç olarak 2 ayı geçti 9. hafta bitmek üzere 20 kişinin listesini duyuracaksın. Normalde 1 günü almayacak bir süreç.
-
@paca08 haklısın hocam. Örneğin Bilim Sanayi bakanlığı aynı gün açıkladı sonra soruşturma yaptı. Enerji Bak. gereksiz bir şekilde süreci uzatıyor.
-
Ben artık ümidimi de, güvenimi de kaybetmek üzereyim. Bu süreç bu kadar uzuyorsa referanslar kapışıyordur diye düşünmeye başladım. İnşallah öyle bir şey yoktur.
-
Şimdi aradım ben de. Yakında dediler. Başka bir şey sormadım
-
@samet06 içten mi söyledi yakında açıklayacağız diye :))
-
@proofstriker çok samimiydi kahve içerken anlatayım dedi, vaktim yok diye reddetmek zorunda kaldım
-
@samet06 hey allahım :):):):)):::):):)
-
Şaka bir yana linçe uğramak da istemek ama bana en geç haftaya açıklanır gibi geldi.
-
Şu an ciddi bir kitle 2 saat içinde aciklanacagina inaniyor bence
-
Ben inanmıyorum. Haftaya bile açıklanmaz bence. Ama umarım yanılırım. Bir önceki alım 4 ayda açıklanmış. Bu da en az 3 ay sürer.
-
Bu hafta açıklanmaz mı? Mesela perşembe günü
-
Neden perşembe ? Keşke biran önce açıklansa tabi ama bu gidişle Haziran'a bile kalabilir.
-
Bu hafta bir hareketlilik olabilir mi arkadaşlar
-
Hareketlilik olur mu bilmem ama 3 ay olmak üzere ve halen daha net bir tarih yok. Öngörü veya tahmin bile yok.
-
Bence kurumlara bu konuda makul bir sınırlama getirilmeli. Alınacak kişi sayısı ve uygulanan sınav sürecine göre en geç şu kadar sürede açıklanacak gibi bir üst limit belirlenmeli. Yoksa kurumlar bu konuda bazen çok gevşek davranıyor. Ayrıca bizler gibi sonuç bekleyen birçok kişi için bu bekleme süreci çok yıpratıcı olabiliyor. Hayatımızdaki önemli konuları ertelemek zorunda kalıyor, planlarımızı yapamıyor ve hatta önemli fırsatları kaçırabiliyoruz. Sadece bu sınav için değil, tüm sınavlara yönelik umarım artık bu konuda bir adım atılır. Nice hayatlar bu yollarda sürünüyor çünkü.
-
@proofstriker az önce aradım belli değil dediler. seçimden sonra sarkıp sarkmayacağını sordum sanmıyorum ama sarkadabilir dedi.
-
@coka komisyonun başkanı müsteşar yard. mv adayı oldu. Seçimden sonraya sarkabilir.
-
Yerine vekaleten bakan, imza atabilecek biri vardır herhalde? Güvenlik soruşturması yapılıyor dediklerine göre kazanan isimler belli olmuştur diye düşünüyorum. Kazananların güvenlik soruşturmaları sorunsuz biterse vekaleten bakan kişinin imzasıyla süreç bitebilir ama bunların hepsi tahmin tabi
-
Herhangi bir bilgi alabilen var mı?
-
@samet06 Bu ilanı zaten burada çok az kişi takip ediyor. 3 ay olacak halen açıklanmadı. Bu hafta açıklanırsa sürpriz olacak.