PTT Personel Alımı 2018
-
-
Ek 2 ve 3 açılmıo bide başvuru için 60 tl ödeyip snra mi il tercihi yapcaz nasil olck anlamadm tam ya kpss şartı da yok bakalm nolck
-
16-Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonlarına, yazılı sınav puanı en yüksek olandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısı kadar atama yapılacaktır. Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına, başarı puanı en yüksek olandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısı kadar atama yapılacaktır.
Gişe ve dağıtıcı için mülakat yok yani doğru anlıyorum değil mi ?
-
Bnde anladigima gore gise icin mülakat yok.Ama yds 70 olayı uzman yardımcılıgi sart
-
@hickskaldor bnde öyle anladım
-
İlk defa bir ilanı okumaya üşendim Ne kadar karışık ya da bana öyle geldi.
-
Kac kisi alinacagi yazmiyor degil mi
-
2018/1 personel alımı başvuru tarihi itibariyle Mernis adresinin bulunduğu İl'de en az bir yıl süre ile ikamet edenler, PTT Uzman Yardımcısı pozisyonu hariç diğer pozisyonlara başvuru yapacaktır.
Bu nasıl bir gerekçe ya
-
Sınav gk gy sanırım benimde anladığım o kişi görmedim
-
@jakuppp 5000
-
Bu senede ptt personel alımını önceden tahmin ettik çok şükür.
-
ek 2 liste açılmıyor gy gk konullarını görebilen var mı
-
Ek2 ve Ek3'e bakabilen oldu mu ?
-
-
1 sene il mecburiyeti var. Saçma. Ve kadrolar az hani 5000 nerde. Birde by firma bankacılık sigorta ayrımı ne alaka akşam sakın kafayla okumak lazım.
-
Bu 1 sene il mecburiyeti ne arkadaşlar anlayan var mı? Kesintisiz 1 sene demiyor demi
-
@maverick bankacılık,sigortacılık,lojistik,pazarlama hangisi tam olarak ne iş yapar bilgisi olan var mı ? Neye göre bunlardan birine başvuracağız?
-
arkadaşlar gişeyi 5 e ayırmışlar(bankacılık,sigortacılık,pazarlama,lojistikfirma personeli).
biz gişe başvurusu yaparken bunu seçerek mi yapacağız? -
2018/1 personel alımı başvuru tarihi itibariyle Mernis adresinin bulunduğu İl'de en az bir yıl süre ile ikamet edenler, PTT Uzman Yardımcısı pozisyonu hariç diğer pozisyonlara başvuru yapacaktır.
Arkadaşlar burda 1 yıl o ilde oturmayanlar hiç mi başvuru yapamaz diyo yoksa sadece uzmanlığa mı başvuramaz diyo biri aydınlatsın
-
gy gk konuları içeren listeyi görüntüleyebildiniz mi acaba