PTT Personel Alımı 2018
-
@veblenist sınavı daha kolay olur diye umuyorum, olsun inşallah
-
Ses çıkmıyor pttcilerden? Napıyorsunuz dostlar? .))
-
@veblenist çalışamıyorum icim icimi yiyor ya a dostlae direnemiyorum
-
@nles çok sıcak, konsantrasyonu sağlamak gerçekten güç. Ben de gitgide geriliyorum. Neticeyi merak ediyorum.
-
@veblenist gk gy konusunda kendime hic guvenmiyorum guy ilani gelince de alana basladim zaten sicak da zor oluyor yazlar da ev kalabalik oluyor derken zaten uzun saatlar calisamiyorumgaliba bu sinav benim icin bayag olumsuz olacak
-
@duyguuu37 süreç uzadıkça daha problemli bir hal almaya başlıyor hiç şüphesiz. Sürekli bir gerilim, sürekli bir kargaşa. Bakalım ne olacak süreç. Çok kalmadı. Önce KPSS var sonra da PTT benim için.
-
@duyguuu37 Kesinlikle katılıyorum kışın günde 9 saat çalışan ben şuan 3 saat zor çalışıyorum hava çok sıcak Aydın yanıyor Süreç de iyice uzadı ..
-
@haticeaydinn Sabahtan üniversitenin kütüphanesine ya da halk kütüphanesine gidebiliyorsanız gidin hocam ikisi de serin oluyor. Üniversiteninki biraz erken kapansa da daha sessiz oluyor.
-
@onuktekin Evet çok haklısınız, son 12 gün çok önemli ..
-
@haticeaydinn Bu dönemde KPSS için çalışan çok olur orada.Halk kütüphanesinde su ısıtıcısı filan da vardı çay kahve için.Yakınında kar helvası satan yer de var. Sıcaklarsanız serinlersiniz de Kolay gelsin.Başarılar.
-
@onuktekin Çok sağolun tavsiyeleriniz için
-
@haticeaydinn Rica ederim hocam.Özledim memleketimi bu yüzden biraz uzatmış olabilirim. Kusuruma bakmayın Eğer rast gelirseniz bir de goruk için soğuk soğuk Kolay gelsin. Başarılar
-
@onuktekin Est hocam Aydın’lı olmak ayrıcalıktır , ben de çok severim memleketimi. Allah tez zamanda kavustursun kolay gelsin
-
Hocalarım, malumunuz Ziraat, Vmy ve Sayıştay ile PTT çakıştı. Geçen dershanecek attığımız maillerle ingilizce bölümü için YÖKDİL'i de YDS'ye ek olarak kabul etsinler diye talepte bulunmuştuk. Şimdi yine talepte bulunup sınav gününü değiştirmelerini istemeliyiz diye düşünüyorum. Çünkü PTT'de çalışan müfettiş bir komşumuz kurumun maillere karşı duyarlı olduğunu söyledi. Kesin şansınız deneyin dedi. Bence herkes bunu dikkate almalı. Bu kadar az ilanın geldiği bir dönemde bir dolu sınavın üst üste gelmesi tam bir talihsizlik, ne olur duyarlı olun sadece 3 dakikanızı ayırın ve durumu belirten mail atın.
İyi Çalışmalar...
-
@osman-paşa iyi halt yediniz.yökdilin neden yapıldığı belli.bunu hangi kafayla istediniz acaba.biz de böyle olacağını bilsek yökdile girerdik.ydsden 40 alan adam yökdilden 70 alıyo yds ile yökdili denk sayılmasını isteyeceğinize yds yi 50 ye falan düşürmeyin isteseydiniz keşke.çok daha mantıklı olurdu.işinize gelmeyince hep mağdursunuz sizden hiç bir halt olmaz.
-
@jahrakall kurum kabul etti seni alakadar etmez. İşe alacak olan onlar. Sana çeneni kapatmak düşer.
-
@jahrakall bu yökdil olayı hakikaten vizyonsuzluk. En azından dediğiniz gibi yds 50 olsaydı. Bu tarz süreçlerde kıyas esastır. İki sınav farklı kalitede. YDS’den 70 almış biri yökdilden 80 almış birine göre dezavantajlı duruma düşer mi algıda? Düşebilir.
-
@osman-paşa biz çenemizi kapatırız da sadece doğru olmayan bir şeyi işinize geldiği için doğru gibi göstermenize tepki gösterdim.yoksa ne zaten ydssi 70 ve sınavda 70 barajını geçecek 200 kişi çıkmazdı.iyi olan kazansın başarılar
-
Maliye,ÖSYM ve PTT el ele bu gençleri nasıl mağdur ederiz diye sinsi sinsi plan yapmışlar sanki.Bu kadar da olmaz artık dediğimiz ne varsa oluyor.Hakkım varsa hiç birine helal etmiyorum.
-
Ptt uzman yardımcılığı sınavı sadece Ankara'da mi olacak bilgilendirirseniz cok sevinirim arkadaşlar.