Fenerbahçe
-
Fener başakşehire çelmeyi takacak gibi görünüyor.
-
Bolu maçı ne olmuş öyle? Önemsemediler falan deniyor ama kardeşim 6 golde yenir mi? Kupayı önemseme, Ligi önemseme, Hazırlık maçlarını önemseme derken bu FB hangi maçı önemsiyor? Bir tek Galatasaray maçımı önemseniyor.
-
Aziz’den kurtulma şifresi bilen yazsın
-
#AliKoçGeliyor
-
Ya tamam ya devam maçı olabilir. FB'yi favori görmüyorum, bugün Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın bileti kesilebilir.
-
@köyündelisi Ali Koç gelirse de orantısız şiddet uygulamaktan dava edilmeyelim
-
transfer işini abartmayın farkı çok açarsanız ligin tadı kalmaz
-
Bu fener naapmaya çalışıyor anlamak imkansız. Cocu ayrı kafa oyuncular ayrı dünya...
-
Ne zaman bu sefer olur desek, yine her şey sarpa sarıyor. Bazı derin Fenerbahçeliler anlaşılan o ki, Ali Koç'u hazmedemedi. Bu hazımsızlık bizi 3-5 sen daha sıkıntıya sokar.
-
başakşehire de yazık oldu yalnız, adamların buz gibi golü, var kesintisine takıldı bu 1 puan feneri ligde tutabilir
-
Fenerbahçeyi bu sene ilk kez canlı izliyorum sahada neredeyse Mersin İdmanyurdu var diyeceğim o derece kötü futbol oynuyor. Gerçekten bu futbolcuların neredeyse hiçbiri Fenerbahçede oynamayı hak etmiyor, yazık gerçekten verilen paralara yazık.
-
@antimülakat Gün yüzü görmedik ben anlamadımki kimin bedduasını aldık
-
@antimülakat çok kötü çok ruhsuzlar. Hayatımda üç büyüklerin hiç birini bu sene ki kadar berbat izlemedim.
-
fenerbahçe son 10 dakikada net 3 gol kaçırdı maçı çevirebilirlerdi ve bu Gs için büyük şok olurdu.
-
@hoffafd hocam uzun yıllar oynadığım fm’nin bana öğrettiği 2-0 öndeysen ve hala ilk yarı bitmemişse 2-3 hiç zor değildir.
-
@evandro aynen öyle, az önce kasımpaşa da yenildi, bjk-başakşehir maçını kazanan haftayı en karlı kapatan takım olacak tabi umarım Bjk kazanır
-
Ersun yanal geliyor inşallah başkanımız her şeyin farkındaymış imza kampanyasından haberi varmış